Ваш сайт непопулярний? IST.Group вирішить проблему

Деякі власники сайтів помилково вважають, що головна робота над інтернет-ресурсом завершена тоді, коли він створений. Це не так, адже без якісного просування жоден сайт не може функціонувати належним чином і мати широку цільову аудиторію.

Якщо у вас є інтернет-ресурс, який був створений, але не просувається, компанія IST.Group допоможе вирішити це питання.

Створення сайту - не кінцева «зупинка»

Хочете, щоб сайт дійсно приносив вам користь? Тоді після його створення варто приділити увагу й просуванню https://istec.com.ua/prodvizhenie-sajtov/. Самостійно ви не зможете це зробити, оскільки просування є складним і багатогранним процесом, що вимагає не тільки теоретичних знань, але й постійної практики, яка впливає на знання багатьох тенденцій у закономірностях. Якщо не враховувати ці нюанси в розкручуванні сайту, він не буде забезпечувати належну конверсію, незалежно від того, скільки грошей ви заплатили програмісту при створенні.

Рівні просування ресурсу

Перш за все, щоб сайт якісно працював і відображався у пошукових системах, йому потрібен грамотний контент. Тут мало одного тільки написання грамотного тексту. Потрібно, щоб він був насичений необхідними ключовими словами, рівномірно розподіленими в тексті. Унікальність повинна знаходитися на високому рівні також. Є й ряд інших вимог до текстового контенту. Це - природність, невисокий рівень заспамленності та нудоти, відсутність «води». Всі ці моменти перевіряються спеціальними програмами. А щоб проводити їх корекцію в тексті, потрібно знати алгоритми роботи цього програмного забезпечення. Без спеціальних знань не обійтися, а створення «просто грамотного тексту» посуне ваш сайт у пошуковій видачі на останні позиції.

Крім якісного контенту, важливі й інші аспекти в просуванні. Компанія IST.Group подбає про те, щоб на ваш сайт можна було заходити:

  • через контекстну рекламу;
  • через форуми;
  • через публікації в групах соціальних мереж.

Команда фахівців використовує всі необхідні інструменти, щоб розвинути ваш ресурс і зробити його відвідуваним. Крім цього, клієнтам пропонується така послуга як створити власний сайт https://istec.com.ua/. Якщо ваш ресурс знаходиться не в найкращому стані, а реанімувати його безглуздо в силу застарілості або інших причин, розробка сайту «під ключ» стане оптимальним рішенням проблеми.