Сьогодні відпочинком в Карпатах зацікавлені багато. Чисте повітря, красиві пейзажі, затишні готелі - що ще потрібно? Тим більше, для подорожі всією родиною, саме такий відпочинок стане самим відмінним рішенням. Так, компанія «Отдых 365» є лідером в організації відпочинку в Карпатах по системі «Все включено». Відпочинок в Карпатах за такою системою відрізняється максимальною зручністю, адже головне - вчасно поїсти, класно поплавати в басейні, насолодитися прогулянками по горах і т.п. Тому не варто відмовляти собі в такому задоволенні.

Чому багато хто вибирає активний гірський відпочинок?

Для більшості людей, в тому числі туристів і мандрівників, саме гори - ще один спосіб віддалитися на деякий час з міста. Тим більше, що зараз все зроблено для гостей. У Карпатах передбачені:

  1. Зручні і теплі номери в готелях, де є халати, тапочки, банні приналежності. 
  2. Ресторани зі смачною кухнею (європейська, українська, італійська та інші, на вибір). 
  3. Наявність в комплексах саун, басейнів, хамамов, чанів та інші види проведення дозвілля.
  4. Система «Все включено», яка дозволяє прийти до їдальні готелю і поїсти в будь-який час смачними стравами.

Дуже часто в Карпати їдуть за екстремальним дозвіллям. Це може бути політ на пароплані, поїздки на квадроциклах, катання по озеру на катамарах (в літній період), а також багато іншого. За великим рахунком активний гірський відпочинок, якщо він ретельно продуманий точно сподобається абсолютно всім. Ось чому туристичну подорож слід вибирати через компетентного організатора - туристичну компанію з досвідом.

Що ще важливо враховувати?

Весняні і літні Карпати дуже гарні - вони реально заворожують. А ось зимові гірські схили приваблюють більше ліжників і любителів покататися на сноутюбах і сноубордах. У будь-якому випадку, щоб насолодитися справді красою і обстановкою, затишком і комфортом, слід продумати поїздку до дрібниць. У літній період особливо актуально проведення пікніків на природі, а також рафтинг по річці. У весняний також ходять в походи за грибами і смачними ягодами. Також є можливість замовити політ на параплані, причому цей тип дозвілля точно запам'ятатися на все життя. Нормально те, що придумати можна багато чого, просто заздалегідь слід все докладно розпланувати.