Унаслідок влучання уламків російської ракети по житловому будинку в Солом'янському районі Києва у ніч проти 24 червня загинуло троє людей. Про це міністр повідомив внутрішніх справ України Ігор Клименко.

24 людини співробітники ДСНС витягли з-під завалів.

"На місці продовжують працювати рятувальники та поліцейські. Врятованим і родичам загиблих надають психологічну допомогу. Місце події очеплене, правоохоронці розгорнули мобільний пункт прийому заяв від громадян. Особливо чекають звернень щодо безвісти зниклих осіб. Оскільки є невпізнані жертви, потрібен ДНК-аналіз для ідентифікації", – розповів глава МВС.

Пізніше він додав, що станом на 8.45 по медичну допомогу звернулося 14 людей.

Про те, що в Солом'янському районі Києва, внаслідок падіння уламків на висотну багатоповерхівку виникли руйнування та загоряння, повідомлялв голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У будинку зруйновано квартири на 16-му, 17-му та 18 поверсі. КМВА опублікувала в Telegram відео пожежі та наслідки падіння уламків.

В адміністрації також повідомили, що силами ППО в повітряному просторі навколо Києва вночі було виявлено та знищено понад 20 ракет. Це восьма ракетна атака РФ у столиці за червень.

Цієї ночі повітряну тривогу оголосили на усій території України. Повітряні сили ЗСУ повідомляли про пуски окупантами крилатих ракет. Сили ППО працювали у Дніпропетровській, Київській областях, а також у столиці. Про прильоти ракет у Кривому Розі поінформували у місцевій МВА. Щонайменше три прильоти ракет зафіксували у Харкові.