Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів Київської області поранення отримали 6 осіб, серед них – 1 дитина. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Цього разу ворог атакував область ракетами та БПЛА. Завдяки професійній роботі наших захисників всі цілі збиті. На жаль, внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів області поранення отримали 6 осіб, серед них – 1 дитина", – зазначив він.

Голова КОВА зауважив, що один із постраждалих – водій автотранспорту, який отримав поранення під час перевезення хліба. Всім надається необхідна медична допомога.

Крім того, Кравченко повідомив, що в області зруйновано 3 приватні будинки, 13 будинків потребують капітального ремонту, ще 15 будинків та 2 господарчі будівлі мають незначні пошкодження. За його словами, всім власникам будинків буде надана необхідна допомога.

Також внаслідок падіння уламків виникло займання лісової та трав'яної підстилки. Всі займання оперативно локалізовані.

"Оперативні служби продовжують працювати на місцях. Інформація щодо пошкоджень оновлюється. Людям надається необхідна допомога", – наголосив Кравченко.

UPD Кількість постраждалих від ракетного удару російських військ у Київській області збільшилась до 7, повідомив начальник ГУНП у Київській області Андрій Нєбитов.

"Кількість потерпілих від ракетного удару збільшилась - 7 людей звернулися до лікарів. На щастя, вони не мають серйозних трав. Ми розуміємо, що це не останнє звернення громадян", - написав Нєбитов.

Сили Повітряних сил Збройних сил України 16 червня знищили 6 "Кинджалів", 6 "Калібрів" і два розвідувальні БпЛА ворога, які прямували в напрямку Київської області.