Прокуратура вимагає стягнути з товариства 369 тис. гривень штрафу через непоставку сільраді Київщині системи оповіщення населення
Фастівська окружна прокуратура вимагає стягнути 369 тис. гривень з товариства за непоставку системи оповіщення населення Гатненській сільській раді. Прокуратура встановила, що сільська рада уклала договір з товариством на закупівлю системи оповіщення населення, однак, всупереч умов договору, компанія не поставило обладнання впродовж визначеного терміну. 

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Київської обласної прокуратури. 

За результатами опрацювання інформації про проведені закупівлі, Фастівська окружна прокуратура встановила, що Гатненська сільська рада уклала договір з товариством на закупівлю системи оповіщення населення. Однак, товариство з обмеженою відповідальністю, всупереч умов договору, не поставило обладнання сільській раді впродовж визначеного терміну.

Враховуючи невиконання відповідачем обов’язку в частині поставки товару, прокуратура пред’явила позов про стягнення на користь територіальної громади штрафних санкцій на загальну суму 369 тис. гривень. Справа розглядається в Господарському суді міста Києва.