Чим від інших людей відрізняються справжні гурмани? Вони розуміються на такому понятті, як якість різних копченостей. Найчастіше готують згідно з власними рецептами. Для цього їм потрібне особливе обладнання.

Бажаєте купить коптильни в Киеве для бізнесу чи особистих цілей? У такому разі радимо звернутися до виробника Drevos. Останній пропонує чимало багатофункціональних товарів. За бажанням вдасться придбати коптильні для риби чи м'яса. Зможете приготувати корисні та смачні, ароматні страви.

Для комерції або для дому придбати коптильню нескладно. В інтернет-каталозі потрібно знайти найкращу модель. Заявку вдасться оформити прямо на сайті (або ж телефонуйте, який там вказано).

З менеджером компанії потрібно буде узгодити усі деталі. Потім фахівці готують коптильню потрібної комплектації. Далі залишається лише відправка за вказаною адресою у Києві чи іншому місті країни. На будь-який товар надається офіційна гарантія від виробника терміном на 12 місяців.

Особливості технології натурального копчення

Суть цієї технології у цьому, що у різні продукти впливає гарячий дим. Ви можете коптити сирі продукти або ті, які були попередньо підготовлені. До списку потрапляють овочі та сир, сало та морепродукти, м'ясо.

Температура, як і час виготовлення визначаються тим, з яким продуктом доводиться працювати. Та й модель самої коптильні відіграє не останню роль. Діапазон робочих температура – 60-100 градусів, мінімальна тривалість процесу – 40 хвилин (максимальна – 3 години).

У процесі копчення на продукти впливатиме чистий дим. Для смол, як і інших речовин, є особливий резервуар. М'ясо, курка добре просочаться димком, тому ви зможете насолодитися апетитною золотистою скоринкою.

Все відбувається автоматично, вам не доведеться постійно бути присутнім при копченні. Просто помістіть у камеру потрібний продукт, підготуйте тріску, виставте певні параметри.

Переваги домашньої коптильні з дерева

Такі моделі перевершують аналоги із заліза. До особливостей продукції варто виділити використання натурального екологічно чистого дерева при створенні камери. Отже, корозія не страшна. У деяких випадках можливе завантаження до 100 кг продукту.

Копчення можливе гарячим/холодним способом. Куплена коптильня підійде для в'ялення/підсушування різних продуктів.

Процес копчення відбувається екологічним чином. Вам не потрібні різні штучні добавки.