Металева продукція є найбільш затребуваною в будь-якій сфері промисловості. Особливо, популярним вважається сортовий прокат. Це катанка сталева , яка виготовляється з вуглецевої сталі. Цей вид продукції користується великим попитом, як у вітчизняних споживачів, так і у зарубіжних оптових покупців, так як застосовується в самих широких і різноманітних напрямках економіки. Катанка необхідна для виготовлення дроту і метизної продукції, а також застосовується, як основний армуючий матеріал.

Хто є замовником дроту-катанки

Компанія Метінвест-СМЦ є важливим і перевіреним постачальником даного виду продукції і співпрацює з усіма замовниками, як з оптовиками, так і з роздрібними покупцями. Підприємство відрізняється надійністю та бездоганною гарантією якості. Вся продукція проходить обов'язковий контроль і супроводжується сертифікаційними документами, а також відповідає всім прийнятим державним стандартам. Дріт катанку розрізняють за такими основними параметрами, як діаметр виробу, спосіб охолодження та клас точності.

Як правильно вибирати прокатну продукцію

Купуючи дріт-катанку, слід звертати увагу на її поверхню, яка не повинна бути брудною, розтрісканою і мати розшарування. На поверхні прокатного виробу повинні бути відсутніми задирки, а мотки не повинні складатися більше, ніж з двох цілісних відрізків. Для забезпечення гарантованої якості, кожен виготовлений моток дроту проходить обов'язкову перевірку на такі стандарти, як маса окалини і відповідність заявленому діаметру, мікроструктура сталі і її хімічний аналіз, ступінь вигину і інші важливі параметри.

Пріоритети катанки

Перевагою даної продукції є її універсальність і багатофункціональне використання. Її замовляють для виготовлення фібри і наклепочних матеріалів, а також для виготовлення різних видів сіток і для зварювального дроту. Особливо часто катанку застосовують для виготовлення канатів, строп, арматурних пасм і металовиробів, а також для виготовлення оцинкованого дроту. Компанія володіє широкою мережею власних складських приміщень великої місткості в різних містах і регіонах України. Це дає можливість максимально швидко приймати і виконувати замовлення будь-якої складності та обсягу.