Більшість людей вважають, що фарба і емаль є одним і тим же. Це зовсім не так. Справа в тому, що фарби створюються на основі водної емульсії або спеціального масла, в той час як емаль володіє складом, заснованим на алкідному або пентафталевому лаку. Вибирайте тільки якісні будматеріали в інтернет-магазині https://pro100bud.in.ua, що спеціалізується на продажу будівельно-оздоблювальних матеріалів, і тоді ремонт і будівництво будуть успішними.

Емаль ПФ-115 – це популярний лакофарбовий склад для обробки і ремонту

Якісна емаль пф-115 забезпечує, в порівнянні з фарбами, великі міцності, вона більш стійка до агресивних дій навколишнього середовища, до перепадів температурного і вологісного режиму, а також має більшу міцність, а значить, і довговічність. Також варто зазначити, що емалеві склади набагато різноманітніші, в їх асортименті велика кількість відтінків кольорів і фактур. Крім цього, вони легше і надійніше зчіплюються навіть з непідготовленою поверхнею. Також серед усього розмаїття емалевих складів існують варіації термостійких сумішей, які ідеально підходять для фарбування радіаторів і труб опалення, температура поверхні яких може досягати +650 С.

У спеціалізованих каталогах магазинів можна виявити великий асортимент емалевих складів

І якщо вам потрібно купити фарбу, то емаль ПФ-115 є найбільш популярною серед усіх інших лакофарбових складів, оскільки володіє високими технічними характеристиками і великою різноманітністю палітри.

Даний склад знайшов своє місце застосування не тільки в побутовій сфері, але також і на виробничих й будівельних майданчиках різного рівня, в меблевій індустрії. Емаллю ПФ-115 фарбуються віконні рами і дверні коробки, відповідні полотна, меблеві модулі, предмети інтер'єру, господарства і побуту, на будівельних і виробничих майданчиках металеві та дерев'яні конструкції і вироби, що розташовуються не тільки всередині приміщень, але також і під відкритим небом. Після нанесення вона утворює зносостійке захисне покриття, яке стійко переносить не тільки атмосферний вплив опадів, але також і механічне навантаження.

Емалевий склад ПФ-115 виробники відносять до групи будівельних матеріалів лакофарбової категорії, який при всіх своїх стандартних характеристиках володіє постійним насиченим кольором, стійкістю до впливів ультрафіолетових променів, інтенсивному сонцю і морозів. Також даний модуль забезпечує захист від агресивних масел, миючих побутових хімікатів, захищає від виникнення на поверхні металу корозії.