Будь-яка процедура, пов'язана з нерухомістю, не може обійтися без роботи оцінювача. Подібна процедура запропонована при страхуванні майна і будь-яких торгових угодах, а також при отриманні кредитної позики під заставу нерухомого майна. Крім того, оцінка нерухомості проводиться обов'язково для таких затребуваних процедур, як оформлення спадщини, договору дарування або договору про оренду житла. Це необхідно для того, щоб учасники угоди були надійно захищені від неправомірних дій і обману, які часто зустрічаються в подібних випадках.

Пріоритети компанії «Альянс»

Для зручності потенційних клієнтів, на офіційному ресурсі юридичної компанії «Альянс» розміщений детальний прайс з розцінками на різні види послуг, а також періоди часу, необхідні для повноцінної процедури. По таблиці можна розрахувати, яка сума необхідна для оцінювання окремої квартири, котеджу, будинку, паркомісця або гаража, земельної ділянки або комерційної нерухомості. Перевагою роботи компанії є її організованість, швидкість і простий алгоритм дій. Досить одного або двох днів, щоб залагодити всі необхідні нюанси і провести процедуру оцінювання точно по законодавству країни.

Юридичне підприємство довгий час спеціалізується на наданні подібних послуг і займається цим професійно. Не залежно від виду об'єкта, його віддаленості, площі та інших важливих аспектів, весь процес оцінювання проводиться досвідченими експертами і надається обов'язковий звіт, який допомагає власникові оцінити і порівняти актуальні дані і достовірні. Завдяки детальному звіту, замовник отримує прозору інформацію, а також можливість незалежного і об'єктивного аналізу власного майна. Компанія володіє всіма необхідними реєстраційними документами і дозвільними сертифікатами. Підприємство гарантує повну конфіденційність отриманої інформації та віддає готові звіти тільки власнику об'єкта.