Свято - воно настає у кожного далеко не раз на рік. Власний день народження, іменини рідних, друзів, ювілеї, сімейні дати, Новий рік, Різдво, жіночий, чоловічий або день закоханих, корпоратив, усі вони припускають наявність подарунків, презентів, а також гарних розкішних десертів для повної довершеності. Кращим рішенням для «солодкого» завершення урочистостей буде, замовити торт в Києві, потрібного розміру (ваги), конфігурації, дизайну.

Надає такі послуги у столиці студія солодкого декору «Софія». Замовлений тут торт обов'язково стане оригінальною, яскравою, навіть феєричною «родзинкою» всього святкового дня. Щасливі гості, радісні господарі – що ще потрібне для прекрасної веселої вечірки, застілля? Адже це і є основною метою такого роду заходів, чи ні?

Замовлення оформляються електронною поштою або за телефоном, контактні номери для зв'язку з менеджером студії, адреса поштової скриньки розміщені у відповідному розділі офіційного веб-ресурсу. Щоб обрати відповідний торт, слід заглянути в електронний каталог, запам'ятати номер варіанта, що сподобався, потім перейти в розділ «Начинки», вивчити асортимент та при замовленні обговорити деталі з оператором.