Хороша освіта є зброєю в руках у грамотної людини, тому кожна любляча родина завжди думає про освіченість своїх дітей. Перейдіть за посиланням на сайт http://jammschool.com.ua , школи дистанційного навчання у Києві. Дізнайтеся про те, як стати учнем цього унікального навчального закладу, адже для навчання дітей у цій школі педагоги використовують гарвардську методику. А в учнів вчителі виховують академічні звички, які допомагають дитині самостійно осягати непізнане. При цьому вчитель завжди поруч і готовий проконсультувати дитину з будь-якого питання. Спонукати його до пізнання світу. До освоєння будь-яких загальноосвітніх предметів.

Вчитель друг дитині

А чи знаєте ви, що в школі JammSchool кожен учень сам обирає форму навчання. Саме учень є тією людиною, на якого працює весь педагогічний колектив. Адже від тих знань, які продемонструє кожен з тих хто навчається в школі не тільки судять про якість навчання, а й про професійність кожного вчителя школи. Тому кожен випускник цього освітнього закладу легко вступає до будь-якого ВНЗ країни. А вільне володіння іноземними мовами, які викладаються дітям в школі, дозволяє випускникам виїджати на навчання в будь-яку країну світу.

Вчитися ​​краще і краще.

Кожна дитина унікальна, і це не раз доводили педагоги школи дистанційного навчання. Кожна дитина талановита від природи, і допитлива. Саме таланти, допитливість, потяг до отримання нових знань прагнуть розвивати в своїх учнях педагоги школи. Індивідуальні заняття. Індивідуальні консультації. Спілкування дітей на уроках, а також на годинах клас тайм, дає можливість вчителю відкрити краще в кожній дитині. Вчитель приділяє увагу кожному учневі. З кожним спілкується, акцентуючи увагу на творчих здібностях, успіхах і досягненнях дитини. Після такого спілкування у дітей "виростають" крила та просипається віра в себе, в свої можливості.