Металокерамічні обігрівачі Uden-S - це сучасні опалювальні панелі, які працюють за принципом інфрачервоного обігріву. Перевага в порівнянні з конкурентами на ринку полягає в тому, що всередині таких панелей перебуває керамічний теплонакопичувач (пресована плита) з екологічно чистих матеріалів, яка нагріваючись починає випромінювати м'яке тепло схоже на тепло від сільської печі.

При роботі в комплексі з терморегуляторами обігрівачі Uden-S будуть автоматично включатися і відключатися в залежності від заданої вами температури в приміщенні.

Обігрівачі Uden-S можна встановити під вікно замість звичайних батарей і виглядати вони будуть гарніше та більш витончено. Більше детально про керамічні панелі можна почитати тут.Такі панелі можна встановити вертикально на стіні, або в нішах. Також опалювальні панелі можна встановлювати вертикально на ніжках, якими постачальник може укомплектувати ваш обігрівач. Завдяки наявності різних розмірів і потужностей, стельових обігрівачів і теплого плінтуса ці панелі можна встановити в будь-якому приміщенні як житлового так і бізнес призначення.

Обігрівачі Uden-S мають широкий вибір моделей, які підходять для:

- Квартир.
- Приватних будинків.
- Комерційних приміщень.
- Шкіл, дитячих садків, лікарень та інших подібних установ.
- В якості допоміжного обігріву в будь-якому приміщенні.

Коштують обігрівачі недорого, та й встановлюються вони дуже просто. У порівнянні зі звичною системою опалення рідинного типу, коли котел гріє воду а вода гріє батареї і вже потім повітря, наші керамічні обігрівачі гріють відразу предмети, підлогу і стелю. Інфрачервоні потоки прогрівають відразу все приміщення. А вартість установки всієї системи буде в три рази дешевше. Вам не потрібно купувати котел, труби і батареї, не потрібно ламати стіни, просто робите монтаж за 2-3 години з мінімальними витратами.

Ось тільки для того, щоб почати здійснювати монтажні роботи, треба спочатку детально вивчити технічний паспорт. Цей документ входить в комплект. Саме від того, наскільки правильно виконані роботи, залежать подальші показники споживання енергії, а також безпека і термін роботи обладнання. Обігрівачі можна поєднувати з теплими плінтусами, а в разі коли всі стіни зайняті - з стельовими панелями. Все це обладнання буде гармонійно доповнювати один одного, створюючи в приміщенні оптимальний мікроклімат.

Керамічний обігрівач не боїться вологи або пилу і може використовуватися у ванних кімнатах і санвузлах. Також його можна використовувати в приміщеннях типу МАФ, на заправках і в магазинах.

Завдяки надійній продуманій конструкції, приміщення прогріваються за рахунок того, що інфрачервоне випромінювання виходить від пластини, виконаної з кераміки. Тепле повітря циркулює по кімнаті і вони дуже швидко прогріваються до необхідної температури, підтримуючи оптимальні показники.

А між самим обігрівачем і стіною, на якій він встановлений, залишається зазор 1,5 см, що додатково створює ефект конвекції, який позитивно впливає на ефективність. Одна з основних переваг - це те, що температура ще тривалий час підтримується, нехай навіть ви відключили обладнання від живлення, або спрацював терморегулятор, панелі будуть остигати близько години. Тим самим досягається істотна економія на рахунках за електроенергію.