Оформлення класного куточку - це одна зі складових роботи вчителя-класного керівника. І сьогодні не можна піти в магазин та купити класний куточок як зошити чи глобус. На допомогу приходять безліч Інтернет-магазинів. Але саме ми можемо допомогти Вам створити унікальний класний куточок, завдяки якому учні Вашого класу завжди будуть в курсі подій.

Класний куточок

Як правильно обрати безпечний Інтернет-магазин з виготовлення класних куточків та інших стендів?

1. Зверніть увагу на те, чи є магазин новим, чи він існує багато років.

2. Яка кількість макетів представлена в кожній категорії.

3. Чи є можливість внести зміни в існуючі макети або створити повністю новий ескіз.

4. Перевірте, які засоби зв’язку вказує магазин, як швидко відповіли Вам на лист чи в месенджері.

5. Форма доставки та форма оплати має бути такою, яка Вас влаштує.

6. При безготівковому розрахунку обирайте переказ на розрахунковий рахунок або картку ФОП. Відмовтеся від покупки, якщо Вам відмовляють в цьому.

7. Пам’ятайте, що Ви можете повернути товар протягом 14 днів, якщо Ви його не використовували.

Як купити класний куточок, який буде Вас радувати не один рік?

Ви обрали магазин, який задовольняє Вас за всіма пунктами. Тепер час зосередитися на макеті стенда, який має стати осередком шкільного життя Ваших учнів. Якщо у Вас учні середньої школи, то щиро радимо Вам залучити дітей до обговорення макета. По-перше, така робота єднає дітей. А по-друге, стенд, який вони вигадають та намалюють самі, безперечно буде їх улюбленим.

1. Обговоріть з учнями, як вони бачать цей стенд: про що має бути інформація, які малюнки їм цікаві. Можливо Ви захочете обрати яку-небудь тему, що буде не лише на класному куточку, а й на інших стендах освітнього характеру.

2. Порахуйте необхідну кількість кишень, придумайте, як їх підписати, в якому місті стенду мають бути розташовані.

3. На стенді можна помістити державну символіку, символіку Вашого міста чи села, світлини Вашої місцевості. Додати правила поведінки в школі та класі, права та обов’язки учнів, девіз класу.

4. Намалюйте Ваш стенд, сфотографуйте та дайте нам можливість зробити його.

Ми гарантуємо:

1. Швидкість. Наш дизайнер швидко зробить Вам первинний макет за Вашим малюнком, в якому Ви зможете зробити додаткові правки. Так само швидко ми виготовимо сам стенд за затвердженим ескізом.

2. Якість. Ми використовуємо лише якісний матеріал: пластик ПВХ, друк ЕКО-сольвентними чорнилами, акрил. Ми якісно пакуємо свій товар, тому Ви отримаєте його неушкодженим.

3. Гарний настрій. Чудові яскраві стенди подобаються дітям та приносять задоволення вчителям.

Джерело: Stendall