Послугами юриста ми користуємося протягом усього життя. Юридична компанія ЮСТ груп Київ пропонує величезний каталог послуг в області права. Об'єднання професійних і досвідчених юристів співпрацює з представниками приватного бізнесу і всіма підприємцями, надаючи послуги високої якості і відповідально підходячи до вирішення найскладніших правових та юридичних питань. Перевагою компанії є чесний і прозорий підхід, а також індивідуальний алгоритм дій для кожного потенційного клієнта.

Різноманітність юридичних послуг

Для оптимізації пошукового процесу, всім користувачам рекомендується використовувати доступний алгоритм, вибираючи потрібний напрямок. Робота з підприємствами і тендерами, судова практика і інтелектуальна власність, юридичні питання, пов'язані з нерухомістю, а також проблеми іноземних громадян в Україні - це далеко не весь перелік питань, що вирішуються юридичним об'єднанням «ЮСТ-груп». Тут надаються якісні та гарантовані послуги бюро перекладів і видаються довідки про несудимість всім, у кого її вимагають.

Реєструємо підприємство

Кожен напрямок має кілька основних розділів, за якими можна знайти більш точну і повноцінну інформацію. Фахівці компанії допомагають вирішувати питання, пов'язані з реєстрацією та ліквідацією підприємств, допомагають вносити зміни до статуту, оформляють довідки про відсутність справи про банкрутство і про заборгованість перед бюджетом, вирішують податкові, трудові та спадкові спори, надають судові послуги і допоможуть захистити ваші інтелектуальні права.

Де перевести документи

На офіційному сайті компанії ви знайдете відповіді на багато юридичних побутових питань: як українські громадяни можуть оформити шлюб з іноземцем, як отримати дозвіл на проживання в Україні, як оформити визнання права власності, перевести і легалізувати документ, отримати дублікати свідоцтв про народження та шлюбу.

Важливо відзначити, що компанія «ЮСТ-груп» є абсолютно незалежною організацією, де об'єдналися юристи високого класу, що працюють в самих різних вузькопрофільних напрямах. Подібний принцип роботи дозволяє дотримуватися не тільки конфіденційності, але і об'єктивності у вирішенні найскладніших правових питань.