Сьогодні на імплантацію погоджуються багато людей. Штучні зуби виглядають і функціонують точно, як рідні. І якщо говорити про те, чому варто встановити імпланти, то варто відзначити не лише полегшений догляд за ними, але й те, що більше людину не турбуватимуть зубні болі. Так, звернувшись до спеціалізованої клініки: https://symmetrica.ua/implantatsiya/ можна замовити послуги з імплантації зубів у досвідчених стоматологів, які мають великий досвід робіт.

На які особливості слід звернути увагу?

Імплантація зубів відноситься до прогресивного способу відновлення втрачених зубів. Головне розуміти, що переваг у процедури дуже багато:

  1. Естетичні якості. Як відомо, кожен штучний зуб як по палітрі кольору, так і за своєю формою виглядає куди витонченішим. Мости та знімні протези значно відрізняються від своїх зубів, причому різницю видно здалеку.
  2. Чутливість. Штучні зуби настільки легкі та звичайні, що до них можна дуже швидко звикнути. Через кілька днів будь-який пацієнт після процедури зможе відчути реальні почуття та відчути зуби, тобто той факт, що вони – це сторонні тіла буде автоматично можна сказати усунений.
  3. Десна. У період імплантації стоматолог застосовує формувач ясен. Це здійснюється через те, щоб м'які тканини з яснами виглядали природно. Додатково лікар захищає імплант від того, щоб на нього вплинула слина або будь-які інфекції. 
  4. Навантаження. Процедура здатна забезпечити оптимальність рівня навантаження на кістку, тому остання не може атрофуватись. Завдяки цьому значно знижуються ризики втрати інших зубів (якщо звичайно, пацієнт не вирішив замінити абсолютно всю усмішку на штучні зуби, як роблять часто зірки естради, кіно тощо). 
  5. Харчування. Завдяки штучним зубам, як тільки вони приживляються, людина може без проблем жувати будь-яку їжу. Жодних ризиків поломки зубів немає. Всі протези триматимуться на своєму місці навіть тоді, коли пацієнт спробує пережовувати дуже тверду їжу.
  6. Встановлення. Її роблять без обточування сусідніх зубів. Тому ризик втратити будь-які зуби просто відсутній.
  7. Інші плюси. Наприклад, довговічність (служать імпланти від 5 до 10 років), вони легкі у догляді (потрібно регулярно чистити зуби) та ін.