Зали для весілля у Львові. Найпопулярніший ресторан для святкування весілля, розписки, весільної вечірки в місті Лева.

Весілля є однією з найважливіших подій у Вашому житті,  тому відсвяткувати цей незабутній день завжди хочеться незабутньо, яскраво, весело, цікаво, зі смаком та разом із найближчими серцю людьми. Для проведення визначної події всі стараються обирати найкращі весільні зали у Львові, що мають ошатні інтер’єри з дизайнерськими інтер’єрами, власною інфраструктурою, зручними і стильними меблями, сучасним технічним оснащенням. Якщо вам потрібна оренда залу для весілля у Львові, то звертаємо вашу увагу на пропозиції від чотирьохзіркового бізнес-готелю SWISS HOTEL in LVIV. Комплекс розташований в історичному центрі міста, до якого зручно добиратися як весільним кортежам, так і всім гостям. Крім того ця локація начебто створена для визначних святкувань та має розкішні інтер’єри як в величезному холі, комфортабельних апартаментах номерів, так і в банкетному залі, ресторані, барі.

61462d2023984.jpg

Весілля є однією з найважливіших подій життя, тому відсвяткувати цей день завжди хочеться незабутньо, яскраво, весело, цікаво, зі смаком. Для проведення визначної події всі стараються обирати найкращі весільні зали та ресторани у Львові, що мають незвичайні авторські інтер’єри з дизайнерськими втіленнями, власною інфраструктурою, парковкою, конференц-залом, зручними і стильними меблями, сучасним технічним оснащенням. Якщо вам потрібна оренда залу для весілля у Львові, радо хочемо звернути вашу увагу на акційні пропозиції та послуги для святкування весіля у Львові у чотирьохзірковому бізнес-готелі SWISSHOTEL.

 

Готельно-ресторанний комплекс розташований в історичному центрі міста, до якого зручно добиратися як весільним кортежам, весільним організаторам, весільним музикантам та артистам, а найголовніше - до нас зручно дістатися буде Вашим дорогим гостям. Хочемо зазначити, що ця локація спеціально створена для грандіозних святкувань та має розкішні інтер’єрні рішення як у лобі готелю і ресторану, неймовірно комфортабельних апартаментах номерів, так і в банкетних залах, ресторанах, кавовому та ВІП-залах, а також винному залі та у винному погребі. Наречені та їхні гості можуть насолоджуватися чудовою святковою атмосферою, прекрасним меню від наших надзвичайно професійних кухарів, елітними алкогольними напоями та коктейлями, розташувавшись зручно в обраному для проведення весілля залі ресторану "Валентино". Ви зможете замовити не тільки святкове меню та весільні десерти, але й отримаєте можливість організації веселої розважальної програми в будь-якому форматі, з танцями, живою музикою, виступами фокусників або інших артистів, аніматорів, клоунів, шоу-бару, коктейльного бару.

61462d632bcd2.jpg

Які зали для весілля Вам пропонує готель "Швейцарський" ? В готельному комплексі пропонуються весільні зали у Львові, що можуть прийняти різну кількість гостей. Ви можете обирати наступні локації: Неймовірно гарний зелений зал в ресторані "Валентино" на першому поверсі, розрахований на 35 осіб. Зал має прямокутну форму, великі панорамні вікна, ексклюзивне освітлення, фортепіано. Стильний дизайн від професійних фахівців, комплектація ддуже зручними диванами та кріслами а також столами, які застелені пастельних тонів скатертинами створюють одночасно атмосферу свята, затишку і тепла; Величезний зал на терасі ресторану "Валентино", що має можливість вмістити до 45 осіб  та можливість запланувати вільний простір для музикантів, фокусників, аніматорів, для фуршетних столів та кенді-бару. Якщо вам потрібен неймовірно шикарний ресторан для святкування разом з компанією, що налічує біля 50 осіб, то ця тераса, яка також має нижній поверх, який можна використати як власну лаунж-зону, розташований на даху історичного готелю "Швейцарський", що знаходиться на вулиці Князя Романа, 20, підійде саме для вашого визначного та неймовірно душевного весілля.

 

Оренда залу для весілля у Львові, який розташований в сімейному готелі SWISSHOTEL, точно може стати найкращим вибором для молодят та їхньої весільної церемонії. Ми гарантуємо: унікально розташовані локації для професійної фото-зйомки чи фотосесії, а також для відео-зйомки фотосесій; найвищий рівень обслуговування та сервісу; послуги студії краси для нареченої - наш салон краси "Маска"; трансфер для молодят на наступний день; також обіцяємо повноцінну зручність та найсмачніше святкове бенкетне меню з десертами від нашого шеф-кондитера; обіцяємо чудові знижки та ціни для гостей, які хочуть замовити апартаменти або готельні номери.

61462d81ea404.jpg

 

Замовити зал для весілля Вже сьогодні весільні зали у Львові ви можете забронювати, зв’язавшись з менеджерами Swiss Hotel Lviv. Ми надамо інформацію щодо того, яка буде вартість оренди залу для весілля у Львові, які послуги ви отримаєте додатково та що можна замовити додатково. Телефонуйте або відправте онлайн замовлення безпосередньо через сайт бутік-готелю "Швейцарський".

Номер для молодят на ніч після весілля у подарунок! ✔4 бенкетних зали різного стилю ✔Вишукане весільне меню ✔Декорування залу ✔Послуги координатора весілля