Швидке зведення споруд із металевих каркасів користується великою популярністю в розвинених країнах вже далеко не одне десятиліття. На території СНД дана технологія лиш починає набирати обертів. Достатньо висока швидкість виготовлення металоконструкцій, простий монтаж та демонтаж при необхідності робить цей тип будівництва найбільш раціональним по термінах зведення і економічності.

Сфери застосування споруд каркасного типу

Технологія швидкого зведення будівель із металевих каркасів актуальна для зведення складів, магазинів, сервісних станцій, гаражів, виробничих цехів, офісів і т.д. Переваги споруд в їх легкості і високій швидкості зведення, можливості швидкого демонтажу і повторному встановленні на новому місці, а також в оперативній окупності інвестиційних витрат. Українська компанія-виробник http://www.saldi-m.com/ виготовляє високоякісні металеві конструкції уже більше 15 років. Ці вироби активно використовуються для споруд сільськогосподарського та спортивного призначення, промислових будівель, цехів, ангарів, складів і ін. по всій Україні і за її межами.

Етапи розробки проекту каркасних споруд

Попередньо затверджуються ескізи, ретельно розробляється проектна документація і на місці деталі поєднуються з допомогою системи надійних кріплень. Каркасні металоконструкції дозволяють зводити споруди в будь-який період року в найкоротші терміни. Готові об'єкти екологічні, безпечні, надійні. В цілому таке будівництво виходить набагато економніше і вигідніше, якщо порівнювати із традиційним будівництвом завдяки декільком факторам:

  • Низька металоємність каркаса
  • Монтаж швидкомонтованих будівель виконується без залучення спецтехніки
  • Легкі металоконструкції не вимагають закладки глибокого фундаменту

karkas-z-metalevoho-profiliu

Основні конструктивні елементи

Легке зведення каркасних будівель включає в себе декілька функціонально важливих елементів:

  • Фундамент під будову
    • Стрічкового типу - підходить під будь-який грунтове покриття на ділянці
    • На слабких грунтах доцільно зводити стовпчастий фундамент, адже основа під із бетонної моноплити
    • Фундамент, складений з паль гвинтових, або буронабивних, точкових
  • Трубчасті колони квадратного профілю, за якими розподіляється основне навантаження від каркаса і обшивки до нього
  • Металеві конструкції є основою покрівлі швидкомонтованих будівель.
  • Балки для жорсткості каркаса в цілому
  • Обшивочний матеріал для стін (профлисти або утеплені сендвіч-панелі)
  • Добірні елементи конструкції

montazh-metalokonstruktsii

Такі споруди є довговічними і зводяться досить швидко. Це важливо, коли потрібно змонтувати об'єкт в короткі терміни. Це особливо актуально для комерційних будівель, для яких від термінів здачі залежить окупність бізнесу.

Переглянути приклади успішно зданих споруд можна ось тут - https://saldi-m.com/posluhy/karkasy-z-metalu/.

Чому варто обрати такий тип будівництва?

Завдяки всім своїм перевагам, каркасне будівництво на даний момент є одним із провідних на ринку і продовжує розвиватися, впроваджуються нові технології та вдосконалюються характеристики. Пропонуємо вже сьогодні залишити заявку на http://saldi-m.com/posluhy/, обравши зі зразків проект, що актуальний для Вашого об'єкта.