Кожен капітальний ремонт просто обов’язково повинен починатись з надійного та якісного електромонтажу. Адже це основа не тільки для надійного електропостачання, а й вирішення проблеми виконання незручних ремонтних робіт з електрикою у квартирі чи будинку у подальшому. Отже, чому важливо максимально правильно провести електромонтаж та з чого почати?

Схема

Як і будь-які інші роботи, правильний електромонтаж починається з розробки схеми. Сучасні стандарти вимагають наявність окремого автомата для кожного приміщення. Не слід забувати і про потребу у додаткових автоматах для потужних приладів: бойлер, кондиціонер, електроплита чи пральна машина. Надійний електромонтаж в Києві легко виконати саме після розробки сучасної схеми, що краще доручити професіоналам.

Дроти та обладнання

Мідні потужні дроти з різнокольоровою ізоляцією від надійних виробників – це основні вимоги. Крім того, для будинку чи квартири необхідно використовувати обладнання та дроти саме від одного виробника, адже це значно підвищить строк служби загальної системи.

Питання безпеки та захисту

Вище обговорилось питання безпеки системи електропостачання всередині приміщень (автомати, якісні дроти), тепер слід подумати про зовнішні фактори. Власники квартир точно не будуть задумуватись про це питання, адже про загальну безпеку турбується ОСББ та РЕС. Тоді як власники приватних будинків просто зобов’язані у повній мірі прорахувати всі тонкощі та особливості питань безпеки електрики. З самого початку треба замовити якісний монтаж систем захисту від блискавок, адже будь-які промахи у цьому питанні можуть призвести до пожару та навіть втрати всього будинку.

Монтаж

Основні сучасні вимоги монтажу електрики включать такі вимоги: тільки вертикальне та горизонтальне розташування дротів (без перегинання), використання гофри при будь-якому виді монтажу проводки (зовнішньому чи внутрішньому), уникання пучків дротів (мінімальна дистанція від 3 мм між дротами) та дотримання всіх питань безпеки під час з’єднання дротів (наприклад, дріт з перетином від 4 мм не можна розрізати чи з’єднувати, він має проходити безпосередньо від щитової до приладу).

Влаштувати затишне життя кожного вечора можна виключно після правильного електромонтажу. Замовити комплекс робіт у елктрика в Києві ви можете на сайті - https://elektro.kiev.ua/ (Консультація та виклаик безкоштовні).