Купуючи крісло для дитини, батьки стикаються з справжньою проблемою. Вони хочуть забезпечити дитину зручним, здоровим стільцем, на якому вона зможе зручно сидіти, виконуючи домашнє завдання. Крім того, це крісло повинно бути приємним, добре вписуватися в кімнату, прослужити роками і, звичайно, мати вигідну ціну. Ви можете купити дешево дитячі стільці за посиланням. Крім того, слід враховувати і тимчасові візуальні уподобання дитини... Це, безумовно, дуже складне завдання. Щоб спростити це рішення, вам слід задати собі 5 питань:

Чи підтримує стілець належним чином хребет?

Важлива правильна постава. Отже, чи підтримує стілець хребет, особливо в області попереку? Дитина повинна сидіти таким чином, щоб її спина постійно підтримувалася по всій довжині. Оскільки більшість людей мають звичку ковзати вниз, сидячи, сидіння має бути контурним, щоб протидіяти цьому природним чином. Тип спинки - проста дошка точно не буде виконувати цю функцію.

Чи стійке крісло?

Стабілізація завжди важлива, особливо для більш рухливих дітей. Тож перевірте, щоб стілець не перекинувся легко.

Чи можна крісло пристосувати до розмірів користувача?

Ідея придбання стільця на роки є найкращою, якщо його індивідуальні розміри можуть бути належним чином пристосовані до росту користувача, що може бути дещо складніше з дітьми, які ростуть щороку. Тут є 2 варіанти.

  • Варіант А: Інвестуйте в крісло, яке справді регулюється як по висоті сидіння, так і по спинці, а також по глибині і куту нахилу спинки.
  • Варіант Б: придбайте стілець без механізмів регулювання, відрегульований на поточну висоту користувача і не платіть за можливість регулювання, але в міру дорослішання дитини придбайте інший недорогий стілець.

Чи може дитина легко регулювати стілець?

Можливість для дитини з легкістю регулювати стілець здається спокусливим. Однак життя показує, що налаштування крісла легко зміщується під час гри. Ефект? Вкладення в хороший стілець не окупається, оскільки дитина на ньому погано сидить. Краще, якщо варіанти регулювання будуть легко доступні для дорослої людини, а складніші для маленьких рук.

Ви хочете, щоб ваша дитина могла котитися та обертатися в кріслі?

Приємно, якщо ви можете крутитися на стільці, але на жаль, це може закінчитися нецікаво, наприклад, на землі, з плачем. Тож ви повинні подумати про це.

Крім того, варто звернути увагу на:

  • яку обробку повинні мати ніжки стільця (тверді або м’які коліщатка, або, можливо, стійкі ноги);
  • чи можна чистити стілець відносно легко.

Купуючи стілець, обов’язково потурбуйтесь про те, щоб пристосовать все робоче місце до молодого користувача, інакше це справді не має сенсу.