Різке погіршення самопочуття завжди є приводом для того, щоб звернутись до лікаря. На жаль, не завжди звернення у звичайну міську лікарню буде максимально комфортним, легким і швидким. У такому випадку кращим рішенням стане виклик лікаря додому. Сучасна клініка dobrodoc.com пропонує свої послуги кожному, кому потрібен виклик терапевта додому у Києві. Тут працюють кваліфіковані лікарі, які готові у бідь-який час надати свої послуги усім, кому потрібно.

Переваги звернення у приватну клініку ДоброДок

  • Не потрібно йти у лікарню, що допоможе значно зекономити час та сили на тривале очікування у чергах, без ризику заразитись від інших хворих;
  • звернення до висококваліфікованих лікарів;
  • безкоштовна консультація по телефону із оператором клініки у любий час;
  • швидка видача лікарняних та довідок.

Викликати лікаря можна на любий зручний час, що дуже зручно для кожного пацієнта. Особливо якщо це маленький пацієнт, якому потрібен терміново огляд хорошого лікаря та призначення правильного лікування. Не потрібно добиратись до лікарні із хворою дитиною, так як достатньо просто викликати лікаря і очікувати у комфортній домашній обстановці. Вдома лікар не буде спішити, а ретельно огляне вашого малюка, приділяючи достатньо часу по мірі необхідності.

Очікуючи вдома на приїзд лікаря, ви зводите до нуля ризики підхопити інфекцію від інших хворих людей під час очікування у черзі. Ви не тратите час на дорогу, а тим більше, якщо ви або ваша дитина себе погано почуваєте і не можете фізично відправитись до лікарні у міському переповненому транспорті чи сісти за кермо машини. Тим більше, вам не потрібно підлаштовуватись під графік прийому лікаря, а викликати спеціаліста додому у будь-який час.

Коли необхідно викликати лікаря додому?

Є перелік певних симптомів, коли без огляду лікаря не обійтись. Якщо звичайну простуду можна просто пересидіти вдома, то деякі захворювання потребують своєчасного грамотного лікування, щоб вони не викликали ускладнень чи не переросли у хронічні із більш довготривалим і важким лікуванням. Так, виклик лікаря необхідний, якщо у вас:

  • Підвищена температура тіла із ломотою в тілі, загальною слабкістю;
  • сильний біль у горлі, нежить чи кашель;
  • головокружіння, тремтіння рук, зміна тиску, двоїння в очах;
  • біль у животі, нудота, блювота, порушення стулу, печія.

Виклик лікаря додому включає в себе огляд спеціалістом, постановку діагнозу, призначення лабораторних досліджень та процедур, призначення або корекцію раніше обраної схеми лікування. Крім цього пропонується перелік додаткових послуг, серед яких діагностичні послуги ЕКГ, забір та розшифровка аналізів, маніпуляції медичної сестри, супровід в реабілітації пацієнтів вдома, видача медичних довідок та лікарняного листа.