От і добігла кінця Виставка «INDEPENDENCE», що проводилася в межах Міжнародного Фестивалю сучасного мистецтва «СЛІДИ». За версією видання Bigmir Афіша та УКРИНФОРМу, ця Виставка увійшла в топ-10 заходів, рекомендованих до відвідання в День 30-й річниці Незалежності України. І я щаслива, що маю змогу вже вдруге взяти участь у виставках Фестивалю в цьому році

На цій виставці я представила свою нову картину “Двері в літо”. Вона написана в дещо сюреалістичній манері, що раніше було для мене нетиповим. І стала символом переходу між Світами, виходу на інший рівень. Хоча початкова задумка була геть іншою. Але коли я взяла пензлі, то виникло відчуття, що картина пише себе сама. В результаті я написала її за одну ніч на одному подиху. Що цікаво, з ким не говорила, кожен бачить в ній щось своє, те, що резонує саме йому. На мою думку, це і є ознакою, що робота вдалася.

Отже, давайте познайомимось:

Мене звуть Ганна Колєсник. Творчий псевдонім #kaj. Я -  художник, іконописець, дизайнер.

Живописом я захоплююсь з дитинства. Але професійно ним займатися почала лише 8 років тому. За цей час я встигла взяти участь у багатьох колективних виставках та провести персональну, взяти участь та стати переможницей у ряді як загальноукраїнських, так і міжнародних конкурсів та фестивалів. Про мене та мою творчість вийшли та продовжують виходити публікації в пресі.

1

Мої роботи представлені в галереях, а також в приватних колекціях, як в Україні, так і за кордоном.

Окрім живопису, я займаюся також іконописом та реставрацією ікон. Власне, мрія стати іконописцем і підштовхнула мене присвятити себе образотворчому мистецтву. Отже, наразі я отримую другу освіту - освіту іконописця.

Але повернемось до живопису. Для мене це -  не просто творчість або спосіб самовираження. Це - спосіб світосприйняття. Я завжди була переконана, що митець, це той, хто, в першу чергу, вміє побачити, а вже потім втілити 

Я дуже вдячна проекту Фестивалю “Сліди” та особисто Ірині Федоренко #Semira, що надає мені можливість доносити свою творчість до людей.

2

#Semira #IrynaFedorenko #ИринаФедоренко #ІринаФедоренко #АннаКолесник #AnnaKolesnik #artkaj #kaj