Будь-яке виробництво, що вимагає розливу, зберігання та транспортування рідин, як харчових, так і непродовольчих, - хімікатів, фарб, клеїв, засобів для чищення потребує спеціальної тари. Головні вимоги до неї, це: забезпечення найвищого рівня механічній міцності, світлонепроникності, бар'єрних властивостей, стійкості до температурних перепадів.

Однією з таких систем упаковки на сьогоднішній день є Bag in Box (BIB), так званий "мішок у коробці". Він передбачає наявність багатошарового полімерного пакета, призначеного для рідких та пастоподібних продуктів, спеціального краника для порційного їх дозування, контейнерів для транспортування та захисту від впливу навколишнього середовища.

Особливості фірмової продукції

Виробництвом цієї сучасної багатофункціональної тари вже багато років успішно займається один з провідних фахівців галузі - АТ "ТЕХНОЛОГІЯ". Ним освоєний широкий спектр пакувальних форматів від 2 до 220 літрів, що охоплює будь-які потреби ринку.

Експерти тримаються тактики індивідуального підходу до кожного клієнта. Тут підбираються найкращі варіанти тари для різних продуктів масового споживання (вина, соків, молока, кефірів, яєчного меланжу, соусів, олій, таке інше), хімікатів. АТ "ТЕХНОЛОГІЯ" забезпечує ідеальним форматом, враховуючи всі особливості товару замовника.

Виробництво сертифіковано за найвищим європейським стандартом. Продукція ретельно контролюється за кількома параметрами на кожному етапі, що забезпечує постійну високу якість кінцевого продукту.

До додаткових перваг можна віднести систему особливу відкривання та зливу. Кран витримує досить широкий температурний діапазон: 5 - 85°С. Фірма "ТЕХНОЛОГІЯ" також має різні комплектуючи для Bag in Box. Система відмивання запобігає потраплянню повітря та зовнішніх сторонніх предметів під час дощу, тим самим уникаючи окислення та пошкодження продукту.

Матеріали, які використовує на виробництві, збережуть свіжість продуктів, їх смак, аромат. Металізовані композитні матеріали мають високі бар'єрні властивості кисню та чудово захищають вміст упаковок від прямого контакту із сонячними променями.