Кожній людині дуже важливо постійно розвиватися і реалізовувати себе, адже кожен день з'являється щось нове абсолютно в будь-якій сфері. Тому вкрай важливо завжди залишатися в курсі всіх змін, як на глобальному рівні, так і на місцевому. В даному випадку мова йде про важливість новин. Щоб бути грамотною людиною в цілому, в своїй області необхідно стежити за новинами.

Крім того, що необхідно стежити за світовими новинами, знати і розуміти, що відбувається в світі в економічному плані, в політичному, культурному, також важливо залишатися в курсі тих подій, які відбуваються в рідному місті. Якщо ви хочете знати всі новини Луцька, не пропустити жодної важливої події свого рідного міста, знати що відбувається навколо, першими дізнаватися останні новини міста, скоріше переходите на міський портал.

Новини з усіх аспектів життя міста

Даний міський портал такого прекрасного міста Луцька дозволить дізнатися всі новини міста і не тільки, тут можна знайти корисні поради, різні цікаві рубрики, такі як новини, люди, відео, життя, поради, архів та інше. Відвідуючи міський портал Луцька ви завжди зможете знати першими, що відбувається у вашому рідному місті.

Всі новини, події, можна знайти цікаві заходи, які очікуються на найближчий час і так далі. Наприклад, тут можна познайомитися з цікавою статтею про західну Україну на історичних фотографіях. Можна дізнатися, як за допомогою сучасних додатків зробити колоризацію фотографій і дати яскраве життя старим знімкам.

Читаємо цікаву статтю про колоризацію фотографій

Крім того, що вищевказаний сайт t1.ua, а саме сповіщає нас про найважливіші події країни і міста, тут також можна прочитати цікаві і захоплюючі статті на різні тематики, наприклад, про колонізацію фотографії. У статті викладені фотографії Західної України, які були зроблені в період з 1920-1930 рр. На фотографіях ви можете побачити Тернопіль, Івано-франківськ, Волинь і інші красиві місця Західної України.

Але найцікавіше, що всі ці фотографії спочатку були в чорно-білому варіанті. Редакція газети, за допомогою цікавої програми змогла зробити знімки кольоровими за допомогою технології колоризації фотографій.

Щоб прочитати більше інформації про дану програму, подивитися красиві фотографії західної України в новому варіанті, переходите на вищевказаний портал.