Ремонт одягу

Незважаючи на велику кількість пропозицій у магазинах, знайти річ, яка ідеально сидітиме по фігурі — складне завдання. Коли це нарешті вдається, людина намагається носити одяг максимально обережно, аби знову не довелося повертатися до виснажливого пошуку. Та все ж через деякий час на тканині з’являються дефекти, здатні зіпсувати зовнішній вигляд. Ремонт одягу в такій ситуації — відмінний вихід, і в цьому допоможе ательє Вознесенської

Що обрати: ремонт одягу чи купівлю нової речі?

Вражаючий асортимент у магазинах одягу створив багато незручностей для покупців, тому як вибрати серед величезного різноманіття пропозицій доволі складно. У такій ситуації особливо прикро, коли, витративши чималу суму на покупку, через кілька місяців джинси протираються, на спідниці чи блузі розходяться шви, на верхньому одязі рветься підкладка або стаються інші неприємності.

Можлива й інша ситуація, коли річ дуже подобається й сидить ідеально, але трохи не підходить за довжиною або кишені виглядають не дуже привабливо. Часто таке стається при купівлі одягу наосліп через інтернет, орієнтуючись тільки на розміри виробника. Особливо прикро, якщо одяг був замовлений на іноземному сайті та йшов не один тиждень.

Всі ці проблеми допоможуть вирішити майстри ательє Вознесенської, які впевнені, що здебільшого недоліки речей легко виправити, а сліди ремонту залишаться непомітними. Це можливо завдяки великому досвіду спеціалістів та якісному устаткуванню, якому позаздрить будь-яка швейна фабрика.

Ательє Вознесенської виконує ремонт одягу наступних видів:

  • підгін по фігурі та довжині;
  • відновлення швів;
  • підшивка;
  • видалення потертостей, пошкоджених ділянок, розривів;
  • зміна форми й розташування кишень;
  • відновлення тканини, шкіри та хутра;
  • ремонт підкладки верхнього одягу.

Реставрація та відновлення одягу як новий тренд

Раніше вважалося, що реставрацію речей обирають лише люди з низьким рівнем достатку, у яких немає зайвих коштів на покупку нового одягу. Але сьогодні надавати старим речам новий вигляд стало популярним не лише серед людей з великим доходом, а й навіть у селебріті.

Ключовим мотивом є турбота про довкілля, а також повернення моди на вінтажні речі. Тому дуже часто модниці згадують про гардероб мам і бабусь та віддають ці речі на реставрацію. Саме ремонт дає можливість отримати унікальну і єдину у своєму роді річ, яку ви навряд чи побачите на іншій жінці під час прогулянки чи вечірки.

Крім цього, ремонт одягу дозволяє заощадити час на шопінгу у пошуках чергового ексклюзиву.

Основні причини, чому варто звернутися до ательє

Ремонт одягу київ

Кожному, хто несе улюблений одяг на ремонт, хочеться побачити перед собою хрещену фею, яка одним помахом палички перетворила стару річ в нову. Саме такі майстри-чарівники працюють ательє Вознесенської. Звичайно ремонт одягу проводиться не так швидко, як у казці, але фінальний результат точно порадує кожного клієнта. Завдяки професійному обладнанню майстри відновлюють одяг із будь-якої тканини:

  • трикотажу;
  • шифону;
  • кашеміру;
  • вовни;
  • плащівки;
  • шкіри;
  • деніму та інших.

Водночас зовсім неважливо, мова йде про легку кофту, об’ємне пальто або шубу з хутра. В ательє з однаковим успіхом працюють як із дублянками, так і з куртками, штанами, спідницями та іншим одягом. Навіть в’язані речі легко реставрувати — спеціалісти можуть не лише підняти петлі, але й змінити зовнішній вигляд горловини або дов’язати нові елементи.

Ательє цінує час клієнтів, тому пропонує послугу «елітний майстер» — фахівець оцінить стан одягу у вас вдома у зручний час. А головне, за ремонт кожної речі майстер несе персональну відповідальність, тому результат точно перевершить всі очікування!

Источник: https://voznesenskaya.com.ua/