Ванна кімната, місце в якому хочеться повністю розслабитися, занурюючись після важкого трудового дня в приємну, наповнену ароматною піною і теплою водою, ванну. Але комфорт і затишок, приємну теплу атмосферу ванної кімнати забезпечує нічим не замінна річ так звана рушникосушка Paladii.

Саме цей, такий простий і незамінний предмет інтер'єру забезпечує тепло у приміщенні. Та повністю просушує лазневі рушники, після користування.

Купити якісну, недорогу продукцію з нержавіючої сталі іменовану рушникосушкою ТМ Paladii можна на сайті інтернет-магазину виробника. Зайдіть на ресурс, щоб ознайомитися з асортиментом пропонованих товарів. Дізнатися вартість різних моделей. Підібрати для себе саме той товар, який відповідає вимогам і матеріальним можливостям покупця.

Висока якість

Всі рушникосушки ТМ Paladii виготовляються з високоякісної нержавіючої cталі, з високим вмістом легуючих елементів Ni - нікелю та Cr – хрому. Саме ця якісна властивість сталі дозволяє даному матеріалу не піддаватися корозії. Експлуатуватися тривалий час у вологому приміщенні.

А точно підібрана товщина стінок труб гарантує виробам десятикратний запас міцності. Забезпечує відмінну стійкість до перепадів тиску в системах, при підключенні до ЦО. Дані вироби можуть підключатися і до автономних систем опалення.

Довгострокова гарантія

Товари торгової марки Paladii не тільки ергономічні, красиві, практичні, функціональні, але і зручні в експлуатації. Мають доступну привабливу вартість.

Плазмове полірування нержавіючих труб надає рушникосушці сяючий, дзеркальний зовнішній вигляд. Така обробка матеріалу гарантує те, що вироб не потьм’яніє навіть у вологому атмосферному середовищі ванної кімнати, залишаючись гладким, блискучим. Тим більше, що і виробник гарантує його якість десятирічною гарантією.