Якщо необхідно зняти приміщення під проведення хол-тесту або фокус групи, то кращої оренди, ніж приміщення на вулиці Саксаганського 36-В, в Києві - годі й шукати. Тут все зроблено для зручності людей, щоб проводити заходи, семінари, тренінги, фокус групові дискусії, глибинні інтерв'ю, маркетингові дослідження. Комфортні приміщення, облаштовані всім необхідним для зручності проведення «круглих столів».Оснащені всіма необхідними сучасними пристроями. Пристроями для синхронного перекладу. Ііншою сучасною технікою.

Знявши зручне, комфортне приміщення для проведення фокус-груп, невеликих заходів кожен клієнт зможе замовити послугу по організації запланованого заходу. Зв'яжіться з представниками будь-яким зручним способом, щоб обговорити всі інтересуемий вопроси.Больше інформації про сервіс і комфорт дізнайтеся на сайті.

Усе для клієнтів

Сьогодні знайти комфортне та добре оснащене всім необхідним приміщення, для проведення фокус групи, семінару, тренінгу, тестування, опитувань та іншого - це досить складне завдання. Адже будь-який зал для такого заходу має бути укомплектований необхідною сучасною апаратурою, електронними пристроями. Він повинен мати презентабельний зовнішній вигляд.

На сайті focusroom.com.ua, в залежності від запиту, можна вибрати будь-який відповідний зал, приміщення будь-якої площі, відповідно до кількості учасників заходу. Фотографії та опис кожної кімнати, техніки можна знайти у відповідних розділах. А ще прочитати відгуки клієнтів.

Повний сервіс

Орендуйте затишне приміщення для перегляду ФГД «вживу» і вас забезпечать повним сервісом і комфортом. Допоможуть з рекрутінгом респондентів. А якщо при проведенні того чи іншого заходу, для спостереження за клієнтами необхідно спеціальне одностороннє дзеркало, то і така послуга є у компанії, яка здає в оренду приміщення під фокус-групи.

Зайдіть на сайт. Ознайомтеся з інформацією про оглядовій кімнаті для клієнтів, з дзеркалом Газелле. А також дізнайтеся про запис на DVD-диски. Про кондиціювання приміщень. Розпитайте про всю наявну комп'ютерної техніки.