Повноцінний комфорт біля садових ділянок біля дачі забезпечується з допомогою правильного підбору відповідних меблевих комплектів, орієнтованих на тривале використання у вуличних умовах. Відома компанія «Rattwood» пропонує замовити висококласні меблі для саду від виробника, що відрізняються багатим функціоналом, преміальною якістю, а також чудовими експлуатаційними властивостями.

Основні характеристики садових меблів

В основу виготовлення меблів покладені високоякісні породи деревини. Всередині великого асортименту зосереджена ціла колекція чудових столів, стільців, лавок та інших предметів для розташування в межах вуличного простору. Унікальні меблі на дерев'яній основі можуть бути виготовлені в рамках індивідуального замовлення за спеціально підготовленими ескізами. Ексклюзивні моделі меблів повністю співвідносяться з головними санітарно-гігієнічними нормативами, що є підтвердженням її бездоганної якості, внутрішнього складу та безпеки експлуатації.

Всі меблі додатково оброблені спецскладами для ефективної боротьби з наслідками вологості та впливу руйнівних зовнішніх факторів. Гарнітури класичного стилю представлені круглими, квадратними, овальними столами з оздобленням під старовину, яка наголошує на вишуканому смаку господарів. Меблі різних модифікацій оснащені допоміжними ящиками. Останнім часом користується попитом гойдалка, яка встановлюється в саду і виступає незамінною розвагою для дітей та дорослих. Сімейним людям можна приділити увагу підбору дитячих ігрових та розважальних комплексів у вигляді пісочниць, шведських стінок, а також спортивних куточків.

Садові меблі як важливий елемент дачних ділянок

Високий рівень екологічної безпеки меблів зробила її лідером серед цільової аудиторії споживачів. Власники різноманітних баз відпочинку, пансіонатів та санаторіїв регулярно закуповують садові меблі, які послужать важливою складовою комфорту постояльців. Успішним капіталовкладенням стануть ротангові лежаки, вибирати які слід з урахуванням:

  • сировини, покладеної в основу виробництва;
  • стійкості до ультрафіолетових променів та перепадів температури;
  • габаритних розмірів;
  • дизайнерського оформлення.

Купівля меблевої продукції, призначеної для облаштування саду, дозволить більшості домовласників облагородити дачну зону та прикрасити її багатофункціональними гарнітурами.