Складання ЗНО є важливим етапом у житті кожного випускника. Чим більш успішний результат, тим вищі шанси вступати до омріяного ВНЗ. Саме тому підготовка до ЗНО розпочинається завчасно. Самостійно підготуватися до складання такого важливого іспиту буває досить складно, тому що важливу роль відіграють рівень отриманих знань у школі, моральна підготовка та розуміння всіх нюансів тестування.

Якісна підготовка до ЗНО

Підготовка до ЗНО у навчальному центрі "ГРАНТ" - запорука успішного результату тестування та стовідсоткова гарантія вступу до ВНЗ. Новітні методики передбачають багато корисної інформації та практики, замість сухих підручників та даних. Викладачі орієнтуються на командну роботу та правильний розподіл учнів, відповідно до рівня знань. Вчителі знаходять підхід до кожного випускника і разом з учнями розв'язують завдання та проводять аналіз помилок. Таким чином випускники вчаться правильно підходити до вирішення завдань, знаходити максимально швидко та правильно способи розв'язку, а також уникати типових помилок, яких найчастіше допускаються під час тестування. Учні також проходять пробні та тренувальні тестування, проводять аналіз правильних та неправильних відповідей разом з викладачем і працюють над творчими завданнями.

Курс підготовки до ЗНО від навчального центру триває дев'ять місяців та розділений на семестри. Програма містить усе необхідне для того, щоб іспит був складений успішно. Навчання відбувається в невеличких групках, де є 5-7 учнів і викладач має змогу приділити достатньо уваги кожному. Центр має свою індивідуальну методику роботи, яка дозволяє досягнути найуспішніших результатів.

Навчальний центр "ГРАНТ" надає можливість відпрацювання пропущених занять, а також онлайн підтримку у телеграм каналі. При наявності складнощів з опануванням того чи іншого предмету "ZNOGRANT" надає можливість відвідування додаткових занять із проблемних тем.

Підготовка до ЗНО у центрі підготовки абітурієнтів є набагато ефективнішою, ніж робота з підручниками чи перегляд різноманітних відеоуроків, та дешевшою ніж навчання з репетитором.

Ефективність навчання у "ГРАНТ"

Факти, завдяки яким підготовка до ЗНО є надзвичайно ефективною у навчальному центрі:

  • Правильний розподіл навантаження, який розподілений на 9 місяців.
  • Висока кваліфікація викладачів, які вміють легко та просто пояснити матеріал. Кожен викладач має вищу кваліфікацію та самостійно проходить тестування для того, щоб знати всі нюанси завдань та оцінювання ЗНО.
  • Наявність консультації та технічної підтримки на всіх етапах підготовки до ЗНО.
  • Багато практичної роботи, завдяки якій знання закріплюються значно швидше і легше.
  • Навчання у мінігрупах до 7 учнів.
  • Індивідуальна методика викладання.
  • Постійний моніторинг знань, який заноситься в електронний журнал.
  • Можливість відпрацьовувань пропущених занять.
  • Наявність групи вихідного дня.
  • Командна робота.
  • Комфортні умови навчального процесу.
  • За 12 років роботи центру "ЗНОГрант" 100% учнів склали ЗНО.

Навчальний центр "ГРАНТ" гарантує своїм учням отримання якісної та комфортної підготовки до тестування. Співробітники центру постійно аналізують рівень знань абітурієнтів, а також мотивують на успішність.