Кожен виробник тієї чи іншої продукції повинен розуміти, що грамотно створена етикетка відіграє важливе значення при реалізації, адже, як показують проведені дослідження в торговельній сфері, одна з головних причин падіння популярності продукції полягає в неправильно створеній етикетці. На кількість продажів впливають різні фактори, починаючи від форми та зображення, закінчуючи текстом, кольором та правильним оформленням. При оформленні пляшки цей момент також відіграє вагоме значення, оскільки перше враження від виробу створюється після погляду по упаковці.

Досвідчена компанія Ekko готова запропонувати етикетки на пляшки https://www.sp-ekko.com.ua/services/uk/etyketky-na-plyashky/ з огляду на категорію напою, створюючи якісний та оригінальний продукт. Такий ефективний інструмент для розкручування бренду відіграє важливу роль, тому досвідчені фахівці знають напевно, як досягти бездоганного продукту. Виконані етикетки приємні на дотик, мають естетично привабливий зовнішній вигляд і реалізуються за цілком демократичною вартістю. Грамотно обрана етикетка сприяє збільшенню продажів, довірою до напоїв, підвищенню впізнаваності бренду, дозволяючи вигідно демонструвати свою продукцію на тлі іншого товару.

Компанія пропонує такі вигідні умови для співпраці:

  • широкий вибір варіантів етикеток;гарантії чіткості зображення та яскравості фарб;
  • оперативне виконання замовлень будь-яких обсягів;кваліфікована команда професіоналів готова допомогти;
  • можливі будь-які тиражі;
  • штрих-коди легко скануватиме приладами;
  • під час створення етикетки будуть враховані будь-які побажання замовника;
  • можливість підібрати зображення, розмір, колір та тип шрифту, а також оригінальні елементи.

Грамотний підхід

Питання створення етикетки потребує грамотного підходу, оскільки наявність помилок може призвести до фінансових втрат, а також це репутація компанія. Продукт із стильною та гармонійною упаковкою безсумнівно зверне на себе увагу покупців, не залишаючись не поміченими, та буде куплено відвідувачами.