Пакети з крафта - відносно новий вид упаковки в нашому сучасному житті. На відміну від звичних уже всім поліетиленових та пластикових пакетів, крафтові володіють максимально високим рівнем екологічності. Компанія Борса, виробник екологічно чистої продукції в області пакувальних матеріалів, пропонує свої послуги клієнтам, що зацікавлені в якісній та безпечній для навколишнього середовища упаковці.

Каталог продукції, що випускається містить крафтові пакети, еко-сумки, поштові конверти, етикетки, які самоклеяться, картонні тубуси для пересилки.

Чому папір?

Це питання виникає не спроста. Довгий час поліетилен утримував першість серед пакувальних матеріалів. Його ціна - мінімальна, властивості також відповідають споживчим запитам. Тому популярність таких пакетів досить велика. Але з часом стало зрозуміло, наскільки велика шкода завдається виробництвом пластикових пакетів, їхнім зберіганням та утилізацією. Адже термін розпаду поліетилену в рази перевищує розкладання натуральних матеріалів, включаючи картон і папір. Цей факт став вирішальним в перегляді думки про пакувальні матеріали в цілому.

Сьогодні багато підприємств й приватні фізичні особи відмовляються від застосування целофанових пакетів на користь крафтових виробів. Їх головними перевагами є: надійність, міцність, екологічність, зручність при транспортуванні товару, простота в утилізації, безпечне застосування з будь-якими продуктами, відносна дешевизна.

Де і як зробити замовлення?

На офіційному сайті ТОВ «Борса» розміщені фотографії зі зразками продукції, що випускається. Якщо в процесі вибору потрібних виробів виникають питання, відповісти на них завжди готові консультанти-оператори фірми по телефону. Для зв'язку досить ввести в запропоновану форму і відправити свій номер.

Тут же, на сайті є можливість оформити замовлення онлайн на виготовлення відповідних пакетів з печаткою або еко-сумок з брендовим принтом, написом, іншими малюнками. Сучасне оснащення двох власних друкованих цехів дозволяє компанії наносити якісні написи, фірмові логотипи.