Освітлення-це важливий етап в оформленні будь-якого інтер'єру. ЛЕД світильники, які пропонуються в великому каталозі інтернет-магазину "Електровоз", допоможуть втілити в реальність самі сміливі дизайнерські проекти. Для оптимізації пошуку потрібної продукції, рекомендується використовувати зрозумілий і простий алгоритм, вказавши категорію світильника, прийнятний ціновий критерій, а також бренд виробника, форму і колір товару. Крім того, необхідно враховувати технічні характеристики освітлювальних приладів: розмір цоколя, температуру і кут розсіювання світла, потужність лампи, тип розсіювача і світловий потік, спосіб монтажу лампи, матеріал корпусу і ступінь пиловологозахишенності, а також інші особливості освітлювального обладнання.

Різновиди і типи світильників

Світильники світлодіодного типу бувають накладні, поворотні, промислові та побутові, лінійні, точкові, офісні та інтер'єрні. Кожен вид має свої особливості і призначення і вибирається в індивідуальному порядку, відповідно до критеріям і потребам користувача. Виробники пропонують величезний асортимент приладів для освітлення, який постійно поповнюється новими видами і оновлюється інноваційними моделями. Світильники бувають у формі багатогранника або квадрата, а також круглі, кубічні, конусоподібні і на гнучкій ніжці. Крім того, вони поділяються на житлово-комунальні, інтер'єрні, карданні, комерційні та сходові типи освітлення.

Особливості обладнання для комунального використання

Для використання в житлово-комунальному господарстві виробляються світильники з особливо міцного скла, захищеного гратами від механічного впливу. Такі прилади призначені для монтажу в під'їздах, на сходових клітках і в приміщеннях з підвищеною вологістю, а також на складах і інших подібних об'єктах. Їх можна кріпити на поверхні стіни або на стелю, а також встановлювати на вулиці, під захисним козирком.

Пріоритети онлайн-магазину

Онлайн-магазин "Електровоз" спеціалізується на реалізації електротоварів для побутового використання. Світильники для знищення комах, вуличні гірлянди, стабілізатори напруги, підвісні світильники різного типу, а також вбудовані світлодіодні панелі - це лише невеликий перелік продукції, доступної для кожного користувача сайту. Вся продукція відповідає європейським стандартам якості і гарантує бездоганну надійність, абсолютну безпеку, зносостійкість і довговічність експлуатації.