Вчимося, як в Гарварді, не виходячи з дому

Мрієте, щоб ваша дитина вчилася за прогресивними технологіями? Вам надоїла традиційна школа радянського зразка і сумнівна методика оцінювання отриманих знань? Ласкаво просимо у школу дистанційного навчання для 5-11 класів http://jammschool.com.ua, яка пропонує інноваційний підхід до навчання.

Не секрет, що діти, які навчаються у традиційних закладах освіти, багато зусиль та часу витрачають на подорож у школу та додому з важким тягарем підручників за плечами. Чи варто говорити про те, скільки натхнення залишається у такої дитини на виконання домашніх завдань?! А чи замислювалися ви над тим, що шкільна атмосфера, створена вчителями, не зацікавленими у якісному викладанні предметів та вихованні дітей, викликає у них відразу від набуття нових знань?

Переваги JAMM School:

  • гарвардська методика оцінювання учнів;
  • сучасна та зручна комунікація між вчителями та дітьми;
  • інноваційна програма соціалізації.

Важливо! Спеціалісти JAMM School намагаються викрити сильні сторони слухачів, щоб задіяти їх у процесі навчання

Завдяки цьому знання набуваються швидше та якісніше. І це все у супроводі хороших стосунків між вчителями та дітьми. Сприятливий фон приваблює учнів, спонукає їх до надбання нових знань та навиків, розкриває таланти та визначає здібності до тих чи інших предметів.

Комунікація між батьками та закладом

Менторами та викладачами здійснюються підходи, покликані розвивати сильні сторони дітей, щоб вони могли досягти усіх поставлених перед собою цілей. А батькам не потрібно їздити на батьківські збори, усі контакти відбуваються в індивідуальному порядку.

Для безболісного переходу на дистанційне навчання JAMM School пропонує виїзний тренінг та надсилає докладну відеоінструкцію. Спробуйте інноваційні методи навчання і ви здивуєтесь, наскільки ваша дитина насправді розумна і талановита. Чи ви сумніваєтесь?