Значення білка для розвитку організму - це незаперечний факт, який не потребує доказу. Горох є чудовою альтернативою м'ясу, він також є повноцінним джерелом рослинного білка, а також містить велику кількість різноманітних мінералів та вітамінів. Це фосфор і кальцій, магній, калій, фолієва кислота, йод і залізо, вітаміни B і C. Плоди цієї рослини рекомендується вживати для профілактики таких серйозних захворювань, як атеросклероз, ожиріння та анемія. Страви з гороху відрізняються високою поживністю та великою енергетичною цінністю, вони здатні виводити зайву рідину з організму, а також сприяють нормалізації рівня холестерину.

Різноманітність асортименту

Такий вид діяльності, як оптова торгівля горохом, дозволяє отримувати продукцію найвищої якості. Компанія GoldExim цінує свій позитивний імідж, постійно покращує сервіс, а також пропонує великий каталог сільськогосподарської продукції. На офіційному сайті компанії пропонується цілісний зелений та жовтий горох, а також колоті плоди, які можна замовити в онлайн-режимі. Достатньо вибрати необхідний вид продукції та надіслати заявку, вказавши своє ім'я, контактний номер телефону, адресу електронної поштової скриньки та коротке повідомлення.

Бездоганний та гарантований сервіс

Перевагою компанії є надання комплексних послуг, швидке оброблення заявки, а також організація доставки замовлення будь-якої складності та обсягу за вказаною адресою. Компанія GoldExim є одним із лідерів серед світових постачальників продукції аграрної промисловості. Вона спеціалізується у сфері експорту різних олійних та зернових культур, а також пропонує до реалізації великий асортимент бобових рослин.

Комплексний підхід

До комплексу послуг входить не тільки реалізація та закупівля продукції, але також її зберігання, переробка та упаковка. Крім того, тут можна придбати насіння преміум-класу за прийнятними цінами, а також пройти митне оформлення. Компанія безпосередньо співпрацює з безпосередніми виробниками, тільки з перевіреними і найкращими фермерськими господарствами, які гарантують високу якість товарів, що поставляються.