Вибір підходящої дошки, що відповідає всім вимогам, залежить від декількох ключових факторів. Ви можете вибрати на сайті https://shop.tso.ua магнітні дошки високої якості. Та якщо ви зупинилися на магнітній дошці для сухого очищення, то вибір ще не закінчений. Ви повинні пристосувати її до своїх потреб.

Магнітна дошка для сухого чищення - переваги

Якщо ви вирішили використовувати дошку цього типу, вас, ймовірно, надихне той факт, що ви можете дуже легко і швидко чистити дошку для сухого стирання і робити на ній додаткові позначки. Крім того, їх велика перевага в тому, що вони не утворюють крейдяного пилу. Це дуже важливо для алергіків. Магнітні дошки сухого стирання також є відмінним варіантом через можливість прикріплення до них магнітів. Завдяки цьому ви будете впевнені, що важливі замітки не втрачені і знаходяться на видному для місці.

Розмір магнітної дошки сухого стирання

Розмір дошки, яку ви вибираєте, залежить від мети, для якої вона купується. Якщо суха магнітна дошка призначена для дитячої кімнати, ймовірно, вона буде досить маленькою. Один зі стандартних менших розмірів - 30 см х 40 см. Проте, багато магазинів пропонують виготовлені на замовлення дошки, які можна адаптувати до ваших вподобань. В цьому випадку можна навіть замовити магнітну дошку розміром 30 см х 30 см. Можливо, це кращий варіант для дитячої кімнати.

Однак, якщо вам потрібна дошка, яка буде використовуватися співробітниками в офісі, ви повинні вибрати набагато більший розмір. Можливо, нам підійде модель розміром 90 см х 60 см.

Магнітна дошка не повинна бути нудною!

У багатьох магазинах є моделі, на яких вже надрукований щомісячний або щотижневий планувальник. Цей варіант дуже вдалий. З іншого боку, якщо потрібна дошка в основному для нотаток, буде гарною ідеєю вибрати модель з сіткою, надрукованою у вигляді візерунка, точок або ліній. Це запобіжить хаосу в нотатках.

Всім відомі білі, чорні і зелені дошки. Останні два варіанти призначені в основному для крейди. Однак блакитна або рожева поверхня найкраще підходить для цього дитячої. Барвиста магнітна дошка для сухих серветок також є відмінним варіантом в дитячих садах і школах. Крім того, вона стилістично впишеться в офісні приміщення!

Мобільна суха магнітна дошка - для кого?

У багатьох випадках підійдуть і мобільні дошки. Це кращий варіант для компаній, які проводять навчання, семінари і різні види зустрічей. Крім того, мобільна магнітна дошка буде працювати в невеликих офісах, де немає вільної стіни, на якій вона могла б залишатися постійно. Мобільну версію можна розмістити в найбільш зручному місці, а після використання - в кутку кімнати.