Швейна фурнітура є популярним і затребуваним напрямком. Скориставшись інтернет-ресурсом https://zipper.com.ua/ , можна ознайомитися з великим каталогом продукції і зробити замовлення будь-якої складності та обсягу. Магазин ZIPPER професійно працює в даній сфері і має реальний досвід роботи, а також пропонує різноманітну фурнітуру відмінної якості. Застібки-блискавки і декоративні кнопки, шнурки різної товщини і емблеми, аплікації і тасьма - це лише невеликий перелік того, що можна придбати в онлайні.

Бездоганний сервіс і зручна оплата замовлення

Компанія ZIPPER постійно вдосконалює свій сервіс і регулярно оновлює асортимент каталогу, а також поповнює його новими видами фурнітури. Перевагою магазину є широка колірна гамма аксесуарів, наявність різних варіантів і модифікацій, висока якість продукції, зручна навігація і система пошуку і наявність професійної команди. Завдяки швидкій обробці заявок, товар відправляється за вказаною адресою в найкоротші терміни. Оплатити замовлення можна всіма доступними і зручними способами. Крім того, постійні клієнти можуть розраховувати на приємні бонусні знижки і акційні пропозиції. Скориставшись розділом «Акції», можна завжди дізнатися про найсвіжіші та вигідні пропозиції.

Особливості застібок-блискавок

Однією з топових позицій з продажу є спіральна нероз'ємна застібка-блискавка чорного кольору, виконана з атласного матеріалу, яку можна замовляти мінімальною партією від ста штук. Застібка оснащена одним бігунком і може бути замовлена в онлайн-режимі. Досить відправити заявку на оформлення, щоб отримати банківські реквізити для оплати. Важливо відзначити, що компанія приймає заявки на поставку товару на суму від п'ятисот гривень.

Надійна адресна доставка

Інтернет-магазин ZIPPER гарантовано доставить ваше замовлення в будь-який район, місто або селище України, так як співпрацює з транспортною компанією «Нова пошта». Компанія гарантує обмін товару або його повернення протягом двох тижнів, після його реального отримання. Важливо, щоб упаковки з продукцією були цілісними і мали належний зовнішній вигляд.