Учбовий трикутник – це суцільний пластиковий короб, на корпус якого з обох сторін нанесений знак «У». Виріб призначений для обладнання транспортних засобів автошкіл. Встановлюючи трикутник, автошкола виділяє автомобіль у транспортному потоці. Знак інформує інших учасників дорожнього руху про те, що за кермом автомобіля знаходиться учень, який не має водійського посвідчення. Наявність знаку є обов'язковою та передбачена чинними Правилами дорожнього руху.

Щоб придбати якісний учбовий трикутник, звертайтесь до компанії «Знак У». Вона спеціалізується на виготовленні знаків для автошкіл. Ознайомитися з повним асортиментом виробника та актуальними цінами можна тут. Окрім трикутників постачальник також пропонує піраміди та плафони.

Особливості учбового трикутника

Знак у вигляді трикутника має наступні особливості та переваги:

  • Для виготовлення використовується ударостійкий пластик, це гарантує довговічність та стійкість до пошкоджень.
  • Повна відповідність ДСТУ та ПДР.
  • Знаки наносяться на корпус за допомогою стійких до вигорання світловідбивальних матеріалів.
  • Для фіксації на даху автомобіля використовуються сильні магніти. Це дозволяє легко встановити та зняти виріб. Для захисту лакофарбового покриття кузову від пошкоджень на магнітах наявне спеціальне акрилове покриття.
  • Короб обладнаний світлодіодним підсвічуванням. Завдяки цьому знак добре видно навіть у темний час доби. Підсвітка підключається до бортової мережі автомобіля 12 В.

Ці знаки інформують про статус конкретного автомобіля, забезпечуючи безпеку як проїжджаючих поруч з учнем досвідчених водіїв, так і часто безтурботних пішоходів. Водії зі стажем згадають випадки, коли підвищена увага до авто зі знаком «У» була не зайвою. Інші учасники дорожнього руху мають можливість діяти більш обережно, розуміючи, що автомобілем керує початківець. Це значно зменшує кількість аварійних та стресових ситуацій на дорогах.

Для кріплення знаку використовуються спеціальні неодимові магніти. На відміну від звичайних феритових магнітів, вони мають значно більшу силу при менших розмірах. Це дозволило зменшити вагу короба, підвищивши надійність його фіксації. Спеціальні магніти надійно утримують трикутник на даху автомобіля при швидкості до 100 км/год. Магнітне кріплення дозволяє легко встановити та демонтувати знак без втручання у конструкцію та пошкодження кузову автомобіля.

Крім того, світловий короб зі знаком «У» може виконувати рекламну функцію. На плафон може бути нанесена різноманітна інформація про автошколу: назва, контактні дані, логотип та ін. Завдяки цьому під час їзди автомобіль автошколи не тільки виділяється у потоці, а й сприяє залученню нових клієнтів. Яскраве світлодіодне підсвічування забезпечує добру видимість знаку у будь-який час доби та погоду.