Міжкімнатні двері - важливий атрибут будь-якого інтер'єру. Вони можуть не тільки прекрасно доповнювати його, а й бути зручним роздільником простору. Саме тому варто приділити велику увагу їх вибору. Однак, як серед розмаїття моделей на ринку вибрати ту, яка підійде вам? Серед них можна знайти один, перевірений часом варіант - двері з натурального дерева. Деревний малюнок прекрасно вписується будь-який інтер'єр, як сучасний, так і класичний. Але варто врахувати, що вони по кишені не всім і тому доводиться шукати їм заміну. Такий заміною є дерев'яний шпон. В каталозі представлені двері папа карло різного кольору і дизайну. Купуючи шпоновані міжкімнатні двері, ви купуєте продукт, який не поступається в зовнішньому вигляді натуральному дереву, але за нижчою ціною.

Міжкімнатні двері з масиву сосни

Але ж немає межі досконалості і міжкімнатні шпоновані двері ні в якому разі не будуть служити краще деревного масиву. Полотно таких дверей, на відміну від шпонованих, не має каркасу, облицьованого плитами МДФ, який заповнений стільниковим наповнювачем. Воно найчастіше зроблено з клеєного масиву сосни або вільхи і володіє відмінною звукоізоляцією, але при цьому великою вагою. Однак їх зовнішній вигляд на багато краще звичайного натурального шпону. Вони володіють своєрідною естетикою, роблять кімнату більш затишною.

Установка міжкімнатних дверей з екошпону

Тепер ви знаєте, чим відрізняються шпоновані та двері з масиву. Однак, перш ніж купувати шпоновані міжкімнатні двері, або будь-які інші, варто подумати про їх встановлення та доставку. Часом, все це може спричинити за собою додаткові витрати, зайві зусилля, що зовсім ні до чого. Саме тому вам варто вибирати компанію "ДВЕРІ ВІКНА". Компанія дає вам можливість замовити будь-які міжкімнатні двері з доставкою абсолютно безкоштовно! Крім цього, в компанії можлива установка міжкімнатних дверей з екошпону, шпонованих і будь-яких інших моделей, які є на сайті за найвигіднішими цінами.

Компанія "ДВЕРІ ВІКНА" займається реалізацією сертифікованих міжкімнатних дверей. Вона завжди ставить основною метою зручність і вигоду клієнта, тому ви знайдете тільки найвигідніші ціни за кращі міжкімнатні двері. Поспішайте замовити і на ділі перевірити всі ці слова!