Інтернет магазин Tordo пропонує унікальний асортимент різноманітних чаїв та кави. У великому каталозі продукції кожен потенційний покупець зможе підібрати найбільш прийнятний вид напою, відповідно до своїх критеріїв і уподобаннями. Онлайн-магазин реалізує свою продукцію по всій території України на протязі декількох років і вже має власну базу постійних покупців. Компанія дорожить своєю репутацією і постійно вдосконалює сервіс, а також оновлює каталог новими видами продукції.

Різноманітність каталогу

Любителі чаю обов'язково знайдуть для себе новий і цікавий смак, серед величезного достатку пропозицій. Це класичний зелений чай: матчу, жасминовий, лунцзін і китайський, а також з такими популярними добавками, як бергамот, саусеп або Ерл Грей. У магазині пропонується найширший асортимент китайського, індійського, кенійського, в'єтнамського і цейлонського чорного чаю, а також ройбуш, білий чай і оолонг, Іван чай, трав'яні та фруктові суміші. Кавомани обов'язково зможуть вибрати ароматну мелену або зернову кави різного ступеня обсмаження.

Вибираємо корисний подарунок

Варто зазначити, що інтернет-магазин пропонує багато різних аксесуарів і доповнень, які можуть бути піднесені в якості подарунка вашим близьким і родичам. На додаток до пачці доброї кави або чаю, можна вибрати оригінальну турку або кавомолку, чайник для заварювання і ситечко або цікавий кухоль. Термоси і баночки для зберігання сипучих продуктів, спеціальні фільтри і френч-преси, набори посуду завжди будуть доречні, як приємний і корисний презент, який ніколи не буде припадати пилом на полиці. Він завжди буде нагадувати про тих, хто його подарував.

Солодкі і смачні доповнення до чаю

В каталозі є спеціальні розділи з солодощами і бакалійними продуктами. Mожете порадувати близьку людину смачним натуральним шоколадом, лукумом, виготовленим за особливим рецептом, фруктовим конфітюром або оригінальний медом, зібраним в екологічних місцях. Крім того, пропонується широкий спектр спецій, прянощів і приправ, різних видів горіхів і сухофруктів. Для оптимізації пошуку, менеджери пропонують скористатися готовими подарунковими наборами, зібраними в різній цінової категорії. Всі комплекти красиво оформлені в оригінальні дизайнерські коробочки і містять масу приємних дрібниць.