При виготовленні різноманітної харчової продукції використовується багато допоміжних інгредієнтів. Євроімпекс є однією з провідних компаній, яка займається поставками величезного спектру відповідної продукції від надійних і перевірених європейських брендів. Натуральні сирні, овочеві і фруктові порошки, молочні ароматизатори і апельсинові волокна, екстракти морепродуктів, харчові натуральні барвники, стабілізатори кольору, неактивні дріжджі та їх екстракти - це лише невеликий перелік продукції з величезного каталогу спеціалізованої компанії.

Сфера застосування добавок

Натуральні інгредієнти використовуються не тільки в усіх сферах харчової галузі, а й при виробництві продуктів фармацевтики та косметології, спортивного і функціонального харчування, для виготовлення біологічно активних добавок, а також алкогольних і безалкогольних напоїв. Натуральні концентрати та інгредієнти незамінні при виготовленні макаронної, масложирової, кондитерської, м'ясної та молочної продукції, а також різних харчових концентратів.

Контроль та бездоганна якість

Натуральні рослинні екстракти, які реалізує компания Euroimpex, є безпечними для споживача, так як проходять численні і ретельні процеси по обробці і контролю застосування. Для їх виготовлення застосовуються абсолютно нові технологічні способи та інноваційні розробки. Виробники мають дослідні лабораторії та спеціалізоване обладнання, яке дозволяє проводити численний методичний аналіз одержуваної продукції. Завдяки використанню магнітного ядерного резонансу, рідинної хроматографії та інших методик, виявляються будь-які сліди важких металів і навіть мінімальний рівень пестицидів.

Які екстракти доступні

Ботанічні екстракти успішно застосовуються в різних сферах виробництва і пропонуються з урахуванням специфіки кожного підприємства, що займається виготовленням харчової, фармацевтичної та косметологічної продукції. Сучасні технології дозволяють отримати екстракти будь-яких, навіть самих рідкісних, фруктів: журавлини і чорноплідної аронії, лічі, манго, карамболи і шовковиці, ожини та оливи, а також таких рослин, як артишок, какао, гібіскус, шавлія, розторопша і багато інших.