Наручний годинник здатний передати дуже сильне повідомлення. Як одна з небагатьох прикрас в чоловічому гардеробі, він може багато чого розповісти про людину, яка його носить. Безперечним є те, що хронометр робить образ завершеним. В інтернет-магазині наручних годинників Q&Q https://qq-watch.com.ua/shop/category/vodonepronitsaemye-chasy ви можете вибрати й водозахищені моделі.

Елегантність

Зовнішній вигляд класичного годинника повинен бути мінімалістичним і стриманим, завдяки чому він не привертає до себе занадто багато уваги, але є прекрасним доповненням елегантного наряду. Класичні годинники не пручаються впливу сьогочасної моди і мають позачасовий зовнішній вигляд. Корпус повинен бути відносно невеликим, а переважаючі кольори циферблата - білий або чорний. В ідеалі вони повинні мати шкіряний ремінець, але в даний час все частіше приймаються і дуже ніжні браслети.

Елегантні годинники додатково підкреслюють статус власника і демонструють високий престиж і майстерність мануфактури, що створила настільки унікальний витвір годинникового мистецтва. Годинник повинен відповідати образу людини, яка їх носить. Ось чому так важливо, щоб елегантні класичні годинники були невід'ємним елементом наряду для особливих випадків. На сайті https://qq-watch.com.ua/shop/category/muzhskie-chasy ви знайдете широкий вибір чоловічих годинників.

Спортивні

Моделі для активних людей великі, мають сучасний дизайн і більш сміливі кольори. Через більш екстремальні умови, в яких вони можуть використовуватися, виготовляються з матеріалів більшої міцності і легкості (з нержавіючої сталі, вуглецю, титану, пластмас). Найчастіше комплектуються гумовими, каучуковими і поліуретановими ременями. Спортивні годинники часто мають більш високу водонепроникність і протиударну систему. У них є безліч функцій, корисних під час занять спортом, туризмом (висотомір, секундомір, крокомір, барометр і багато інших).

Годинники та інші прикраси

Пам'ятайте, що колір корпусу годинника повинен бути схожий на інші металеві елементи вбрання. В основному це запонки, затиск для краватки і пряжка для ременя. Звичайно, таке поєднання кольорів відноситься і до елегантних нарядів. У випадку з повсякденною модою про такі деталі можна не турбуватися. В інтернет-магазині https://qq-watch.com.ua/ є широкий вибір, однак універсальних моделей не існує. Якщо ж обмежитися обраним стилем одягу, то, звичайно, можна вказати моделі, які, швидше за все, будуть загальними. Однак рекомендується ідеальне рішення - мати як мінімум дві моделі годинників різного стилю. Крім того, ви можете придбати змінні ремінці, які можуть змінити звичайне використання одних і тих же хронометрів.