Як відомо, кути кімнати навряд чи можна назвати найкращим місцем для установки меблів. Саме для раціонального заповнення цього простору колись й було розроблено кутовий диван. Дані моделі давно завоювали серця споживачів й ведучу позицію на мировому меблевому ринку. Головні «плюси» - це компактність, практичність, а також можливість зберегти багато вільного місця у приміщенні.

На сайті https://delavega.ua/divani/kutovi-divani представлений багатий асортимент найсучасніших моделей преміум-класу, від українського виробника – студії м'яких меблів Delavega різних розмірів, форм, конфігурацій, функціональності та дизайну. Ексклюзивні, легко прикрасять будь-яку вітальню, кухню чи спальню. Адже компанія для виробництва використовує натуральну сировину, тканини високої міцності, зносостійкості.

Ще з моменту заснування у 2010 році колективом було вирішено працювати виключно з найкращим європейським обладнанням та матеріалами. Завдяки цьому виготовлена продукція відрізняється бездоганною якістю і довговічністю. Кожна лінія, текстура та колір оббивки ідеально підібрані в дизайні м’яких меблів українського виробництва.

Привабливість та функціональність

Кутові моделі Delavega - прості, стримані та мінімалістичні. Диван займає виключно виділений йому простір у куті кімнати, гармонійно доповнює будь-який інтер’єрний стиль. Він є оптимальним для зустрічей з друзями, розмов у неформальній обстановці. Кутова конструкція дозволяє комфортно сидіти біля журнального столика чи каміна. Великі моделі успішно поєднують дві функції: м’яке сидіння й зручне ліжко.

Універсальність – ще один «плюс» даних моделей. Можна придбати великий диван у вітальню та компактну зону відпочинку для кухні. Доречні вони також в холах, офісах або спальнях. Фабрика-ательє Delavega виповнить замовлення для будь-яких потреб, а клієнт сам може визначити розмір, колір, вид оббивочного матеріалу. Це буде або натуральна шкіра, або практична тканина зі спеціальним покриттям, яке захищає поверхню від плям та бруду.

Фабрика гарантує найвищу якість своєї продукції, бо кожен етап виробництва ретельно контролюється. Замовити готову модель по каталогу або за ексклюзивним дизайном, можна на сайті компанії. Її фахівці завжди готові відповісти на всі запитання та допомогти вибрати за приємною ціною найбільш слушний кутовий диван, що стане неперевершеною прикрасою інтер’єру.