Успішність сільськогосподарського бізнесу залежить не тільки від кліматичної зони і погодних умов. Однією з основних складових є вибір правильного і якісного насіннєвого матеріалу. Сучасні виробники і селекціонери пропонують величезний перелік гібридного насіння, які максимально протистоять посушливій погоді, до різних хвороб і шкідників. Насіння ріпаку можна вибрати і замовити в спеціалізованій компанії "Євраліс", яка має науково-дослідну базу на всій європейській території.

Нові генетичні сорти ріпаку відрізняються максимальною стабільністю, а також гарантованими високими врожаями. Інноваційні види рослини стійкі до вилягання і є прибутковими сортами, так як забезпечують максимальну продуктивність врожаю. Підприємство "Євраліс" пропонує різноманітний асортимент насіння ріпаку, яке відрізняється різними термінами дозрівання. Це можуть бути ранні, середні, середньоранні та середньопізні види насіння.

Всі представлені сорти відрізняються інтенсивним розгалуженням надкорневой системи, різним періодом цвітіння, толерантністю до різних захворювань і періодом цвітіння. Компанія "Євраліс" постійно розробляє і пропонує користувачам нові види насіння кукурудзи, соняшнику, сорго, ріпаку і сої, запрошуючи до співпраці фермерів і бізнесменів, що займаються аграрною промисловістю. Підприємство дорожить своєю репутацією і вдосконалює свій сервіс, пропонуючи приємні бонусні знижки і акційні пропозиції.

.