Після якогось часу газові котли та радіатори опалення вимагають заміни, оскільки вони виробляють свій ресурс. Заміна газового котла і радіаторів - це досить трудомісткий і відповідальний процес, тому цей вид роботи рекомендується довірити кваліфікованим і досвідченим фахівцям, що мають необхідний інструмент. При цьому необхідно, щоб котел був встановлений грамотно і якісно, що дозволить використовувати його максимально довго і ефективно. А придбати якісний настінний газовий котел ви можете в інтернет-магазині https://aquaignis.v.ua/product-category/heating/gas-boiler, перейшовши за посиланням. Це сайт авторитетної компанії, на сторінках якого представлений широкий вибір якісних та надійних газових котлів з високим коефіцієнтом корисної дії. Крім того ви можете придбати їх за доступними цінами. Якщо виникнуть якісь запитання, спеціалісти компанії з радістю вам допоможуть.

Особливості установки

У випадках, коли на початку опалювального сезону починає протікати котел або радіатор опалення, потрібно негайно звернутися до фахівців для повного усунення всіх несправностей. Монтаж системи опалення може знадобитися, коли людина придбала нове житло. Необхідно пам'ятати, що у випадках, коли котел несправний, це може привести до великої кількості проблем і складнощів, які можуть бути пов'язані з тим, що ваше житлове приміщення постраждає від води або ж ви затопите сусідів. Досвідчені сантехніки розуміють, що для правильної установки цього устаткування потрібний спеціалізований інструмент, тому роботу по установці виконують якісно і швидко. Звертаючись в спеціалізовані компанії, ви зможете заощадити свій час і гроші.

Монтаж котла опалення вимагає дотримуватися певних норм і правил. Таким чином ви зможете уникнути його швидкого виходу з ладу.

Правила монтажу радіаторів опалення:

  • відстань від радіатора до підлоги, повинно перевищувати 10 сантиметрів;
  • відстань до найближчої стіни повинна перевищувати 3,5 сантиметра;
  • максимальна довжина радіаторної батареї повинна становити 50-75% ширини віконного отвору.

Ви зобов'язані дотримуватися всіх цих правил і норм повністю, тому що від цього буде в значній мірі залежати ефективна і безпечна експлуатація в приміщенні системи опалення. Для якісного і швидкого монтажу цього обладнання краще звертатися до професіоналів, що володіють досвідом для виконання цієї роботи.