Весілля є одним з найбільш значущих подій для більшості людей. Якщо вже прийнято рішення про проведення весілля з усіма атрибутами і традиціями, то необхідно врахувати багато важливих факторів і обов'язкових аксесуарів. Запрошення на торжество, яке можна замовити на інтернет-порталі https://event-cards.com/ua - це один з елементів, який потрібно підібрати у відповідному стилі. Весільне запрошення має містити всю необхідну інформацію про місце проведення заходу, точну дату та час, а також його стилістику.

Різновиди весільних стилів та запрошень

Сучасні весілля прийнято проводити в якомусь конкретному напрямку. Це може бути простий і елегантний вінтаж, актуальний мінімалізм, невимушений та вільний кежуал, сільський, тропічний, грецький або європейський стилі. Про все це гості повинні дізнатися з оригінального та особливого запрошення. Досягти подібних критеріїв допомагають різні поліграфічні прийоми та інноваційні тренди:

  • -об'ємні запрошення у форматі 3D;
  • -застосування акварельних зображень та малюнків;
  • -використання різних методів тиснення;
  • -виготовлення запрошень з незвичайних матеріалів: крафт-паперу або спеціального дерева;
  • -нанесення візерунків у вигляді ажуру, виконаного за допомогою лазерної технології.

Різноманітність каталогу

Інтернет-магазин Event-cards пропонує великий каталог весільних запрошень, виконаних в самій різноманітній техніці. Це колекції MINIMAL, ECONOM, FILIGREE, запрошення з дерева і з оригінальним індивідуальним дизайном, а також інші елітні та ексклюзивні запрошення. Крім того, тут можна підібрати та замовити в онлайн-режимі незвичайні конверти та коробки для запрошень, весільні бокали та свічки, подушечки для кілець і кошики для пелюсток троянд, книги побажань та скриньки для грошей, а також фігурки і прилади для весільного торта та інші невеликі, але дуже важливі дрібниці.

Перевага онлайн-покупок

Завдяки інтернет-магазину Event-cards, всю весільну атрибутику можна замовляти в одному місці, істотно скоротивши час для вирішення інших важливих завдань. В асортименті каталогу пропонуються атласні стрічки, прикраси, різні види святкового декору, дерев'яні літери і слова, ширми, арки, колони і монограми для фотозоны. Тим більш, що онлайн-магазин дає можливість для придбання деяких аксесуарів з приємною десятивідсотковою знижкою.