Сільськогосподарські тентові ангари - прекрасна альтернатива капітальнихм будівлям для тваринництва або зберігання зернозбиральної техніки. Завдяки використанню сучасних матеріалів з ПВХ тент стає дуже міцним - він не боїться вітру, морозів, палючого сонця, а також зберігає тепло всередині, але при цьому пропускає достатньо повітря для комфортного перебування. Замовити тенти тут у компанії tent.ua означає вкласти кошти в дійсно корисне починання, яке прослужить довгі роки.

Переваги тенту ПВХ

При монтажі тенту ПВХ єдине, що потрібно від замовника - вільна земля. Таку легку споруду не потрібно узгоджувати зі спеціальними службами, також їй не буде потрібен фундамент - досить буде простих свай. Основна частина монтажу - установка металевого каркаса, який буде підтримувати тент.

Розбірна конструкція має термін експлуатації в 30 років, однак при необхідності каркас можна легко розібрати і перенести в інше місце або продати. Габарити каркаса визначаються менеджером індивідуально в залежності від побажань клієнта на етапі оформлення заявки. Тентові ангари зручні і тим, що при необхідності розширити простір це можна зробити без проблем дуже швидко.

На готовий встановлений каркас натягують тент, термін його служби складає 12 років. Готовий ангар прекрасно підходить для утримання сільськогосподарських тварин, зберігання зерна, овочів або техніки. Мікроклімат всередині досить комфортний, такі споруди вже активно експлуатують фермери на території України. Їх функціональність не має рівних, а низька вартість споруди ангара не залишає ніякої конкуренції монолітним будівлям. Крім того, звести ангар можна за лічені дні, чого не скажеш про капітальне будівництво.

Де замовити ангар?

Залишити заявку на установку тентового ангара можна на сайті tent.ua, тут же розміщений каталог з готовими конструкціями для прикладу. Замовнику необхідно обговорити з менеджером розмір майбутнього ангара і додаткові побажання при необхідності - наприклад, друк на тенті. Після цього слідує приватне обговорення і заявка піде у роботу для найшвидшої реалізації на території замовника.