Займатися облаштуванням власного будинку - неймовірно приємне заняття, особливо коли у господарів присутній художній смак. Однак мало просто уявити бажану обстановку, візуалізувати її в комп'ютерних програмах, або замовити дизайн у професіонала - важливо ще і підібрати меблі і предмети побуту найвищої якості. В Україні таку можливість надає магазин HomeNest.

Особливості магазину HomeNest

Завдяки ретельному підбору іноземних та вітчизняних постачальників, магазин HomeNest пропонує меблі виключно високої якості. Для їх виготовлення використовують натуральні матеріали - деревину, метал, які прослужать десятки років. Саме меблі такого типу можна купувати «на століття» в родове гніздо, передавати у спадок. В асортименті представлений широкий вибір корпусних меблів, стелажів, столів, ліжок, підлогових і настінних вішалок для одягу.

Звичайно, обстановка будинку не обмежується тільки меблями. Щоб жити в ньому було ще затишніше, магазин HomeNest пропонує шикарний домашній текстиль в стилі «фолк» і «мінімалізм», а також якісні матраци, дзеркала, килими. Постільна білизна, представлена в магазині, відрізняється гіпоалергенністю, тому підходить навіть найчутливішим людям.

Меблі з індивідуальним дизайном

Буває, що людина з самого початку знає, як повинні виглядати меблі її мрії. У такому випадку можна скористатися послугою індивідуальної розробки дизайну і виготовлення меблів за індивідуальним замовленням. У HomeNest працюють кращі фахівці, які вміють втілювати мрії в реальність. Основою для виготовлення індивідуальних меблів може бути як готовий ескіз, так і ідея клієнта - все інше візьмуть на себе дизайнери і технологи компанії. Підсумковий варіант меблів буде максимально відповідати бажанням і вимогам клієнта, буде стильним і функціональним.

Магазин HomeNest в першу чергу орієнтований на оптових покупців, однак займається і роздрібним продажем. Його основною перевагою, крім високої якості продукції, є широкий асортимент товарів і можливість зібрати повний інтер'єр будинку в одному місці. Менеджери компанії допоможуть підібрати найкращий варіант для кожного покупця.