Книга у подарунок - класичний варіант до будь-якого свята, винуватцю торжества будь-якого віку, гендерної приналежності. На щастя, сучасні технології не змогли витіснити друковані видання повністю з життя людини. Тому книжкові магазини, причому як стаціонарні, так і віртуальні, сьогодні буквально «ломляться» від достатку найрізноманітнішої друкованої продукції: навчальної, художньої, розвиваючої, розважаючої. Не є винятком й торговий онлайн-майданчик https://bookopt.com.ua/, де пропонується придбати оптом чи вроздріб цікаві екземпляри.

Критерії вибору

Щоб подарунок не засмутив, не розчарував, а навпаки, обрадував і захопив іменинника, важливо вибираючи, орієнтуватися на його вік, характерні особливості, тематику захоплень. Для дитини також важливий аспект барвистості, яскравості ілюстрацій, які супроводжують текст книги. Особливо, якщо вона розрахована на вікову групу від трьох до восьми-дев'яти років.

При покупці художньої літератури важливо якомога більше дізнатися про автора того чи іншого твору. Не важливо, проза це, казки, вірші, головне, щоб автор вмів своєю розповіддю захопити дитину, утримувати його увагу, інтерес від першої до останньої сторінки.

Безумовно, не можна при виборі не заглянути всередину книги, не прочитати уривок. При цьому важливо зробити приблизний підрахунок слів, поняття яких дитині поки не відомі. Їх не повинно бути занадто багато (не більше п'яти на повнотекстову сторінку), інакше дитина не зможе зрозуміти сенс прочитаного, швидко втратить інтерес до читання.

Особливості співробітництва

Bookopt - найбільший оптовий книжковий інтернет-майданчик. Тому тут обов'язково знайдуться цікаві видання для будь-якого віку. Допоможе впоратися з цим непростим завданням зручний й зрозумілий інтерфейс сайту, де вся література поділена залежно від категорії: художні, словники, енциклопедії, розвиваючі, для творчості, казки, головоломки, інші.

Розділ «Блог» містить масу корисної цікавої інформації, включаючи поради батькам. Тут є цілі добірки популярних книг до різних свят, згідно з якими можна скласти цілий план читання для дітини.