Вхідні двері - це «обличчя» будинку або квартири. Дивлячись на них багато чого можна сказати про господарів. Щоб купити вхідні двері у Львові, досить звернутися в компанію Teplidveri. Всі контактні дані вказані на офіційному сайті фірми.

Основними вимогами, що пред'являються до виробів даного плану при виборі та купівлі, є ступінь надійності й безпеки. Хоча, естетичну частину питання теж не можна випускати з під уваги.

    Отже, безпека та надійність вхідних дверей прямо залежать від чотирьох факторів:
  • товщини листа металу на полотні;
  • внутрішнього наповнювача;
  • антивандального покриття;
  • замків.

До речі сказати, ці фактори безпосередньо впливають на вартість готової конструкції. Правда, сюди ще слід додати фурнітуру, матеріали для облицювальних панелей, декоративні елементи.

Вибираючи, також слід враховувати цільове призначення двері - чи буде вона служити входом в квартиру на поверсі комунального будинку або приватного. У другому випадку, важлива наявність таких властивостей, як стійкість до різних природних явищ: температурних перепадів, підвищеної вологи, ультрафіолету, іншим.

Щоб уникнути швидкого вигорання двері, корозійних змін слід над нею встановити захисний козирок. З перемерзанням легко впорається спеціальне наповнення. Це може бути пінопласт або мінеральна вата.

Для квартирних дверей багатоповерхового будинку більшу увагу слід приділити ізоляції. Вона захистить від проникнення в будинок зайвого шуму, запахів.

Замки слід також вибирати уважно, зі знанням справи. Для вхідних дверей існує три види: циліндрові, сувальдні, моноблочні. Металеві конструкції комплектуються, як правило, циліндровими замками. Але нерідко виробники рекомендують робити їх в парі з сувальдними. При цьому останні відносяться до розряду антивандальних, найбільш надійних. Навіть в разі потрапляння в свердловину дрібного предмета замок продовжує справно працювати, виконуючи свої захисні функції на всі 100%.

Досвідчені та кваліфіковані співробітники компанії Teplidveri завжди готові проконсультувати й надати допомогу у виборі, монтажі вхідних конструкцій.