Тварина в домі - це величезна відповідальність. Коли ми вирішуємо завести собі вихованця, повинні обов'язково створити для нього належні умови, в яких він зможе почувати себе комфортно. Собака або кішка - це повноцінна особистість, яка теж може радіти чи переживати, відчувати щастя або страждання.

Перш за все потрібно забезпечити домашнього вихованця збалансованим харчуванням, в якому присутні всі необхідні складові - вітаміни, мікроелементи, мінерали. Тут доведеться врахувати вік тварини і його особливості, якщо такі є. Наприклад, деякі породи собак або кішок потребують дієтичного харчування, оскільки у них може бути ослаблений якийсь орган внаслідок перенесеної хвороби або особливості породи. Таке частіше спостерігається у тварин штучно виведених порід.

Відмінно себе зарекомендував корм CLUB 4 PAWS, який виробляється в Україні компанією KORMOTECH. Він був розроблений фахівцями в області харчування тварин за сприяння професійних ветеринарів і кінологів. Тому цей корм дійсно здатний стати повноцінним раціоном харчування для домашніх вихованців.

До складу кормів для тварин від цього виробника входять якісні натуральні компоненти - м'ясні інгредієнти, вітамінні комплекси і все необхідне для того, щоб тварина почувалася ситою, здоровою і щасливою. Виробник обов'язково враховує пристрасті кожної тварини, тому пропонує сухі, вологі і снекові корми на будь-який смак.

Бренд КЛУБ 4 ЛАПИ користується попитом не тільки в Україні. Він представляється на європейських виставках, де регулярно завойовує призи та нагороди. На сайті club4paws.com можна замовити популярний сухий корм для котів І собак. Для заводчиків тут передбачаються відчутні знижки.