Завдяки інноваційним кліматичним системам, можна в будь-який час року підтримувати необхідний комфорт в різних приміщеннях. Щоб вибрати багатофункціональні і різнопланові кондиціонери львів, досить відвідати офіційний інтернет-ресурс української компанії Teplo-Holod, яка комплексно та результативно вирішує подібні завдання. Організація відрізняється самим великим асортиментом кондиціонерів напольно-стельового, канального і касетного типу, а також теплових насосів та систем для підтримки клімату. В комплекс входять послуги професійних монтажників, які забезпечать оперативну, надійну та якісну установку обладнання будь-якої складності.

Основні технічні критерії обладнання

Вибираючи кліматичне обладнання необхідно враховувати такі технічні характеристики, як можливість поєднувати декілька функцій, потужність компресора і його тип, коефіцієнт корисної дії та режим температур, а також тип кондиціонера, його конструкція і вигляд установки. В залежності від площі охолодження, підбирають потужність обладнання. Цей показник є головним критерієм кондиціонера. Він не повинен бути занадто потужним для конкретного обсягу, але і не працювати на межі, якщо вибрати пристрій з недостатньою потужністю.

Багатофункціональність кондиціонерів

Варто відзначити, що виробники постійно покращують кліматичне обладнання і вдосконалюють його. Сучасні системи кондиціонування відрізняються різноманітністю можливих функцій. Це не лише охолодження повітря, але і його зволоження, осушення, підігрів, очищення від мікробів та алергенів, а також вентиляція повітряних мас. При виборі пристрою варто уточнювати вид монтажу. Можна придбати настінну систему, яка вимагає спеціального устаткування, або зробити вибір на користь портативного кондиціонера, який можна переносити в різні кімнати, по мірі необхідності.

Цінова політика і сервіс

Компанія Teplo-Holod пропонує своїм потенційним покупцям бездоганний сервіс та обладнання найвищої якості від перевірених та відомих світових брендів. З кожним замовником працює персональний менеджер, який надає професійну допомогу при виборі кліматичного обладнання. Тут запропоновані найбільш демократичні ціни, а також проводяться акційні знижки та бонусні пропозиції.